Najmlađi brat tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković čeka dete sa svojom izabranicom Saškom Veselinov Đoković, a sada je otkriveno da i njegova bivša devojka Tijana Ralić postaje mama.

Naime, Đole je pre nekoliko godina bio u vezi sa studentkinjom iz Beograda, Tijanom Ralić, međutim nakon četiri godine veze 2019. usledio je raskid. Nakon toga, oboje su krenuli svojim putem -Tijana sada ima novog partnera, i prema saznanjima Blica sa njim čeka dečaka.

Ona je na svom Tviteru objavila fotografije sa budućim suprugom i pokazala kako on izgleda, a uz fotografije je kratko napisala: "Muž i ja".

Inače, Tijana je jednom prilikom na svom Instagramu otkrila da je Đoković želeo da se oženi njome, ali da je umesto toga usledio raskid.

"Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?", glasilo je pitanje na Instagramu.

Trudna bivša devojka Đorđa Đokovića.
pritnscreen/instagram 

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila",napisala je Tijana tada, a onda nastavila da odgovara na pitanja o raskidu:

"Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi".

Tijana Ralić trudna.
Instagram 

Podsetimo, Đorđe Đoković se oženio letos poznatom voditeljkom Saškom Veselinov. Njihovo venčanje od tri dana održalo se u Crnoj Gori. Iako se šuškalo da je Saška već neko vreme trudna, ona je tek prošlog meseca to objavila javno i priznala da je u 6. mesecu trudnoće.

Đorđe Đoković čeka dete.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!