Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška Veselinov uskoro će postati roditelji. Naime, voditeljka i supruga Đorđa otkrila je da je u blagoslovenom stanju i da će za 3 meseca postati majka, dok će braća Đoković postati stričevi.

- Za manje od tri meseca u našu porodicu stiže pojačanje, a od tog trenutka ja dobijam najvažniju ulogu u životu - postaću mama. Dugo nisam želela da pričam na ovu temu, izbegavala sam javne događaje iako je od prvog dana sve u redu sa trudnoćom, ali o sreći zaista treba da se ćuti- napisala je Saška na Instagramu.

- Sada kada je već postalo očigledno i kada ne uspevam da sakrijem stomak, drago mi je što na ovaj način mogu da podelim najsrećnije vesti i sa vama- zaključila je Saška na svom Instagram profilu uz fotografiju u oblacima.

Prema komentaru pevačice Marije Mikić, može se pretpostaviti da je reč o dečaku.

"Ekipa za fudbal se širi", uz dodatak nekoliko plavih srca.

Inače, Đorđe i Saška su zajedno već skoro dve godine, pa je on tim povodom nedavno rešio da iznenadi svoju lepšu polovinu.

Dnevnu sobu je ukrasio buketima crvenih i belih ruža, a svuda okolo su bile upaljenje ukrasne sveće, kao i baloni u obliku srca. Sašku je sve to raznežilo, te je u opisu stavila “Moj Đole #23”.

Među poklonima se našla i ukrasna boca sa porukom, čiji sadržaj nije htela da otkriva svojim pratiocima, kao i makete zvezde na nebu sa njenim imenom.

Podsetimo, o njihovom gala venčanju se i te kako pričalo u javnosti. Brat Novaka Đokovića Đorđe i njegova izabranica dizajnerka Saška Veselinov venčali su se u septembru u Crkvi Svetog Marka u Beogradu, a potom su se uputili u Crnu Goru gde je upriličeno trodnevno slavlje. Pričalo se da su za svadbu izdvojili 150.000 evra.

Venčanje Đorđa i Saške Đoković.
Kurir/ Nenad Kostić 

Njihovo upoznavanje otkrio je Đorđe u emisiji "Ami G Show" u kojoj su zajedno gostovali pre nekoliko meseci.

- Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala- prisetio se Đorđe i nasmejao sve u studiju, no, po svemu sudeći, ipak su uspeli da nađu zajednički jezik, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!