Crkvenom venčanju pristustvovali su najbliži članovi porodice, prijatelji i kumovi. Pravo veselje se nastavilo ispred Crkve gde je usledelo i slikanje sa svatovima. 

Saška je zablistala u glamuroznoj beloj venčanici, tipičnog modela u kakvom devojčice sanjanju da se udaju. Danas se mnoge žene koje planiraju da stanu pred oltar odlučuju upravo za ovakve modele - princeza koja lagano pada, korset i sofisticirani kristalni detalji na njemu.

Venčanica Saške Veselinov.
kurir 

Saška je izgledala prelepo u venčanici koja je savršeno isticakla njen ukus za modu. Njenu dugu plavu talasastu kosu krasio je a veo čija se prozirna tkanina slivala se do poda.

Podsetimo, kako se pisalo, na pozivnicama je pisalo da će zvanicama biti javljena lokacija sat vremena unapred, a pisalo se i da će svadba da bude negde u Crnoj Gori.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor.

Saška i Đorđe.
Instagram 

Podsetimo, Saška Veselinov je model i influenserka, dok je Đorđe uspešni mladi biznismen. Njih dvoje su tokom svog gostovanja u emisji ’’ Amidži šou’’ otkrili da od prvog dana zabavljanja nezvanično žive zajedno, kao i da su nakon 20 dana otišli zajedno na more, a po povratku je Đorđe rekao: ’’Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću."

Teniser je za ovu svečanu priliku odabrao teget odelo, dok je Jelena obukla belu koušulju, krem pantalone i krem sandale na štiklu.

Novak i Jelena Đoković na venčanju Đorđa Đokovića.
kurir 

Podsetimo, Novak i Jelena takođe su se venčali u Crnoj Gori, na Svetom Stefanu, a venčanje Đorđa Đokovića isplanirano je u sličnom maniru. Kako se negde pominje, ova proslava trebalo bi da prevaziđe Novakovu.

Kako je izgledalo crkveno venčanje Saške i Đorđa pogledajte u nastavku:

kurir Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!