Saška Veselinov i Đorđe Đoković uskoro će stati na "ludi kamen", međutim, nakon što su procurili novi detalji venčanja, njihovu svadbu već mnogi porede sa onim kakve organizuju najveće zvezde šoubiznisa. Naime, nakon što se saznalo da će veselje po luksuzu nadmašiti čak i Novakovo i Jelenino, te da će se mladenci najpre venčati u Beogradu 12. septembra, a potom slavlje nastaviti u Crnoj Gori u jednom poznatom rizortu u Herceg Novom, za šta će. samo za noćenje i avionske karte gostiju dati oko 150.000 evra, sada se priča da niko od zvanica još uvek ne zna pravu lokaciju venčanja.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov kriju od svih tačnu lokaciju venčanja.
Instagram 

Naime, Đorđe Đoković i njegova izabranica Saška navodno kriju lokaciju čak i od gostiju kojima će biti javljeno gde da dođu, sat vremena pre svadbe.

- Sve je obavijeno velom tajni. Na pozivnici piše da će sat vremena pre svadbe gostima biti javljena tajna lokacija venčanja. Niko ne zna gde će proslava biti, zna se samo da je Crna Gora u pitanju – rekao je dobro obavešten izvor za Republiku.

Ipak, ono što se zna je da će postojati dress-code. 

Saška Veselinov i Đorđe Đoković imaće venčanje u dve države.
Instagram 

- Gosti će u Crnoj Gori boraviti četiri dana, tokom kojih će biti organizovano nekoliko žurki. Za svaku od ovih zabava u pozivnici je naznačen i poseban dres-kod, koji će sve zvanice morati da ispoštuju. Među gostima će, pored članova porodice, biti prisutni i njihovi najbolji prijatelji i bliski saradnici. Sve će biti na vrhunskom nivou, od trpeze, na kojoj će biti specijaliteti iz svih kuhinja sveta, pića, pa do dobre muzike. Ova svadba će možda prevazići i Noletovu i Jeleninu - rekao je drugi izvor za Kurir.

Bilo kako bilo, čini se da zvanice čeka luda zabava, koja se može porediti sa holivudskim, a ukoliko ste propustili kako je izgledala prosidba Đorđa Đokovića, pogledajte video u nastavku:

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!