Đorđe Đoković i Saška Veselinov venčali su se u Beogradu u Crkvi Svetog Marka, a potom su mladenci i svatovi odleteli za Tivat, gde je organizovana velika gala svadba. Saška je zablistala u raskošnoj venčanici, koja je po dve stavke slična svadbenoj haljini Jelene Đoković.

Nevestinu haljinu krasili su brojni moderni detalji - pre svega princeza kroj, korset i naravno dug šlep. Kada se uporedi Jelenina i Saškina venčanica, ova tri detalja se u fokusu.

Saška i Đorđe Đoković se venčali.
kurir 

Supruga Novaka Đokovića je za venčanje na Svetom Stefanu 2014. godine odabrala korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom.

O haljini poznate neveste pisao je i američki Vogue magazin, a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton.

Venčanica Jelene Đoković.
Damir Dervisagic/Kurir 

U septembarskom izdanju Vog je pisao da je haljina nalik "Botičelijevim platnima". A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Pored venčanice namenjene za crkveno venčanje u Beogradu, Saška je za proslavu u Crnoj Gori odabrala dugu usku belu haljinu sa jednim rukavom i dubokim šlicem.

Ipak, to nije bio kraj iznenađenima. Porodica Đoković je venčanje slavila i drugi dan, odnosno danas. Naime, zvanice su došle na ceremoniju povodom venčanja Saške i Đorđe pred matičarem, koja se održala na plaži.

Venčanje Đorđa i Saške u Crnoj Gori.
Instagram 

Mlada je zablistala u novoj i raskošnoj venčanici, nasuprot onoj na crkvenom venčanju, mlada se ovoga puta odlučila za belo-krem venčanicu golih ramena i izvezenim detaljima od čipke, a kako je izgledala pogledajte u galeriji:

Instagram Venčanica Saške Veselinov oduševila je sve.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!