Nije tajna da je Đorđe Đoković uvek imao oko za lepe devojke. Njega smatraju i najzgodnijim Đokovićem, a iako je danas u srećnoj vezi sa manekenkom i voditeljkom, a odnedavno i preduzetnicom Saškom Veselinov, u prošlosti je njegovo srce pripadalo lepoj Tijani Ralić.

Njih dvoje su bili u vezi gotovo 5 godina, a Tijana je tada živela na realciji Beograd-Milano, s obzirom da je studirala u Italiji. Rastali su se 2019. godine zbog, kako se pisalo, česte razdvojenosti, a o detaljima raskida su ćutali sve do skoro, kada je zanosna brineta konačno odlučila da progovori. 

Tijana Ralić zabavljala se sa Đorđom Đokovićem.
pritnscreen/instagram 

Ona je odgovarala pratiocima na pitanja i tom prilikom se i osvrnula na vezu sa Novakovim bratom.

"Da li je istina da je bivši hteo da se venčate, a ti ne i da si zato raskinula?", glasilo je jedno pitanje.

Tijana Ralić je progovorila o detaljima raskida sa Novakovim bratom.
pritnscreen/instagram 

"Istina je da je želeo, a ja ne, ali ga nisam zbog toga ostavila", napisala je Tijana tada, a onda je usledilo još jedno pitanje o raskidu:

"Da li je teško preseći vezu nakon šest godina?"

"Joj, ne pitaj me ništa. Meni je bilo užasno teško jer sam se sve nadala da će se nešto promeniti, ali kada prerasteš osobu i odnos uopšte, ne vredi nadati se da će biti bolje, tako da preseci odmah. Svako čekanje samo otežava i tebi, a i osobi sa kojom si u vezi", napisala je tom prilikom bivša devojka Đorđa Đokovića.

Nakon veze sa Tijanom, Đorđe je konačno našao sreću kraj lepe Saške sa kojom je otpočeo život posle samo 7 meseci veze. Sa druge strane i Tijana danas uživa u životu, a njen Instagram prepun je fotografija sa egzotičnih lokacijia.

Izgleda bolje nego ikada, a koliko se promenila od veze sa Đorđem pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Tijana Ralić je bivša devojka Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!