Saška Veselinov koja potpisuju SAASH Swimwear nije samo preduzetnica koja je pokrenula svoj brend kupaćih kostima, već i slavna televizijska novinarka, poznata i kao devojka brata Novaka Đokovića, Đorđa.

Kako je nedavno rekla za Blic, u narednom periodu posvetiće se privatnom biznisu koji planira da pokrene, a voditeljstvu je na neko vreme rekla "zbogom".

- Da, istina je. Trenutno radim na više projekata, uključujući i lansiranje svog brenda. Plan je da kolekciju izbacim pred leto, kako bismo svi bili potpuno opremljeni za plažu, kaže Saška koja veruje da će se od jeseni vratiti na male ekrane.

Ona je za sada pratiocima predsavila nekoliko modela i otkrila da će svi uskoro moći da vide nove kupaće kostime u kojima će želeti da provedu leto. 

Motiv i krajnji cilj brenda SAASH je da se svaka žena na ovoj planeti oseća slobodno u svojoj koži.

Zanimljivi nazivi kostima Inspire, Power, Ambitious zaista u punoj snazi oslikavaju svoj moto.

U kolekciji ovog brenda zaista se može pronaći mnoštvo modela moji garantuju primećen izgled na plaži, što bojama, što nesvakidašnjim modelima.

Zanimljivo je da je Saška dizajnirala i kupaći u bojama Vimbldona koji je juče završen Novakovom pobednom u finalu.

"Neki će reći da ih ovaj model asocira na Wimbledon, drugi da su boje poput lizalice, ali mi možemo da vam zagarantujemo kvalitet i udobnost", piše u objavi ljubičasto-zelenog kostima.

Pored jednodelnih i dvodelnih kupaćih kostima, u prodaji je i providna haljina predviđena za stylish look na plaži.

Kupaćih kostima nikad dosta, a sa izlaskom i ovog brenda, jedno je sigurno - ni ovde se nećemo zaustaviti!