Juče je isplivala informacija da je najmlađi član porodice Đoković i direktor turnira Serbia Open, Đorđe Đoković, u vezi sa atraktivnom voditeljkom i misicom Saškom Veselinov.

Kako se saznalo, novopečeni par je već nekoliko meseci u vezi, a pre tri meseca započeli su i zajedniki život. Iako se juče povodom ove teme nisu oglašavali, voditeljka je odlučila da objavi zajedničku fotografiju i na taj način potvrdi pisanja medija.

Saška Veselinov potvrdila da je u vezi sa Đorđem Đokovićem.
Instagram 

- Ljubav je moj odgovor na sve - napisala je Saška u opisu fotografije sa sportskog događaja na kom je bila sa najmlađim Đokovićem.

Đorđe i Saška navodno su u vezi 10 meseci, ali su do sada uspešno uspevali da svoju privatnost sačuvaju za sebe.

- Saška i Đorđe se poznaju već neko vreme, ali nikada nisu bili bliski. Kreću se u sličnom društvu, zbog čega su se viđali na raznim slavljima. Fizički su se dopadali jedno drugom, ali nisu imali prilike da se dobro upoznaju, tako da je sve stajalo na površnom poznanstvu - rekao je izvor i otkrio kako je došlo do zbližavanja sportiste i voditeljke.

Saška je inače manekenka, koja je odlučila da se oproba u radu na televiziji. Pre nego što je počela da se bavi sportom, Saška je radila intervjue sa brojnim poznatim ličnostima, a jednom prilikom je otkrila kako zamišlja svoje venčanje.

Đorđe Đoković je u vezi sa voditeljkom i misicom Saškom Veselinov.
ATA Images 

- Joooooj. Često pričam o tome, želja mi je da me Pipi (papagaj) na ramenu odvede do oltara i "preda" budućem mužu. Da je leto i lepo vreme, romantično, uz bele ruže. Saša Matić da peva. Može biti na moru... I da je muž onaj pravi, ne želim da se igram braka i udajem više puta - rekla je voditeljka.

Više fotografija Saške Veselinov pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Saška Veselinov je osvojila srce Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!