Đorđe Đoković, direktor turnira Serbia Open i najmlađi brat Novaka Đokovića, već mesecima navodno uživa sa atraktivnom plavušom, misicom i voditeljkom Saškom Veselinov.

Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a par se upoznao preko zajedničkih prijatelja.

Saška Veselinov je osvojila srce Đorđa Đokovića.
Instagram 

Saška i Đorđe su u vezu ušli pre 10 meseci, a zajednički život otpočeli su pre tri meseca, tvrde beogradski mediji, a prenosi Hello.

- Saška i Đorđe se poznaju već neko vreme, ali nikada nisu bili bliski. Kreću se u sličnom društvu, zbog čega su se viđali na raznim slavljima. Fizički su se dopadali jedno drugom, ali nisu imali prilike da se dobro upoznaju, tako da je sve stajalo na površnom poznanstvu - rekao je izvor i otkrio kako je došlo do zbližavanja sportiste i voditeljke.

- Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditelj zabavnog programa, ali uvek se interesovala za sport i to ih je najviše spojilo.

Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Već 10 meseci su zajedno, videli su da sjajno funkcionišu, pa su pre tri meseca odlučili da otpočnu zajednički život.

Saška je inače manekenka, koja je odlučila da se oproba u radu na televiziji. Pre nego što je počela da se bavi sportom, Saška je radila intervjue sa brojnim poznatim ličnostima, a jednom prilikom je otkrila kako zamišlja svoje venčanje.

Saška Veselinov je već nekoliko meseci u vezi sa Đorđem Đokovićem.
Instagram 

- Joooooj. Često pričam o tome, želja mi je da me Pipi (papagaj) na ramenu odvede do oltara i "preda" budućem mužu. Da je leto i lepo vreme, romantično, uz bele ruže. Saša Matić da peva. Može biti na moru... I da je muž onaj pravi, ne želim da se igram braka i udajem više puta - rekla je voditeljka.

Više fotografija Saške Veselinov pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Saška Veselinov je osvojila srce Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!