Saška Veselinov dospela je u žižu javnosti kada se saznalo da se zabavlja sa najmlađim bratom porodice Đoković - Đorđem. Oni su nakon samo nekoliko meseci otpočeli i zajednički život, a čini se da su emocije iz dana u dan sve veće.

Takođe, nekadašnja misica podigla je ogromnu prašinu i podrškom Novaku Đokoviću tokom drame u Australiji, a zbog hrabrih stavova mnogi su joj skinuli kapu.

Međutim, ova mlada devojka nije poznata samo kao devojka brata najpopularnijeg tenisera sveta. Nju publika već duće vreme prati na televiziji kao sportsku novinarku i voditeljku, ali sada se čini da je Saška spremna za novi izazov.

Naime, ona je odlučila da "batali" televiziju na neko vreme i posevti se drugoj pasiji, odnosno modi.

Saška Veselinov rešila je da pokrene privatni biznis.
pritnscreen/instagram 

Kako je rekla za Blic, u narednom periodu posvetiće se privatnom biznisu koji planira da pokrene, a voditeljstvu je na neko vreme rekla "zbogom".

- Da, istina je. Trenutno radim na više projekata, uključujući i lansiranje svog brenda. Plan je da kolekciju izbacim pred leto, kako bismo svi bili potpuno opremljeni za plažu, kaže Saška koja veruje da će se od jeseni vratiti na male ekrane.

Saška Veslinov izbacuje kolekciju kupaćih kostima.
printscreen/instagram 

- Što se tiče autorskog dela koje ćete imati priliku da pratite od septembra na nacionalnoj televiziji, pripremam vam nešto što bi volele sve generacije da gledaju. Ostajem pri sportu, ali vas očekuje dosta zabave.

Saška Veselinov radila je kao sportski novinar.
printscreen/instagram 

Inače, ona trenutno uživa na odmoru u Dubaiju sa njamlađim članom porodice Novaka Đokovića, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Saška Veselinov i Đorđe Đoković Novu godinu su dočekali u Marbelji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!