Voditeljka i manekenka Saška Veselinov u poslednje vreme privukla je ogromnu pažnju javnosti svojim stavovima o Novaku Đokoviću.

Lepotica koja je neko vreme u vezi sa njegovim bratom Đorđem sve vreme mu je pružala punu podršku, međutim, o njoj se sada priča zbog drugog razloga.

Naime, iako je u emotivnoj vezi skoro godinu dana, tu informaciju je javnost saznala tek nedavno, a par navodno već i živi zajedno. Mnogi su se zapitali da li će uskoro i ozvaničiti vezu, ali oni za sad o tome ćute.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković u vezi su skoro godinu dana.
ATA Images 

Međutim, sada se šuška da je nova "snajka" Đokovića u blagoslovenom stanju, a ona se povom svega oglasila na svom Instagramu.

"Moj papagaj Pipi ove godine puni 19 godina. Od kad znam za sebe, znam i za njega. Za Pipija uvek kažem da je član porodice, ali istina je da je i više od toga", započela je lepa voditeljka, pa dodala:

"Medijima bih poručila da nisam trudna, već planiramo da kupimo psa", objasila je Saška i stavila tačku na sva nagađanja.

Saška Veselinov prokomentarisala je navode da je u drugom stanju.
ATA Images 

Inače, lepa voditeljka postala je poznata široj javnosti 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja, a Đorđa je upoznala kroz posao.

- Najviše ih je zbližio posao. Saška je radila kao voditelj zabavnog programa, ali uvek se interesovala za sport i to ih je najviše spojilo.

Sašku Veselinov i Đorđa Đokovića najviše je zbližio posao.
Instagram 

Jako kratko su se družili, brzo su ušli u vezu. Već 10 meseci su zajedno, videli su da sjajno funkcionišu, pa su pre tri meseca odlučili da otpočnu zajednički život, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Saška Veselinov je osvojila srce Đorđa Đokovića

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!