Mlađi brat novaka Đokovića se ženi! Naime, Đorđe Đoković sinoć je zaprosio svoju devojku Sašku Veselinov na Kalemegdanu, a lepa voditeljka je rekla DA!

Đorđe je sinoć sa svojom devojkom Saškom uživao u šetnji, a ona nije ni slutila šta joj se sprema. Mladi Đoković je organizovao ljude koji su snimili i ovekovečili momenat kada je kleknuo ispred Saške i izvadio prsten.

Saška Veselinov Đorđe DJokovic prosidba Instagram/saskaveselinov

Kako su se upoznali Saška i Đorđe?

Saška i Đorđe su se prvi put pojavili u javnosti tek početkom ove godine, a zajedno su gostovali i u emisiji kada su iskreno govorili o svojoj ljubavi. Tada je mladi Đoković priznao da je početak njihove veze bio više nego neslavan.

- Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala - prisetio se Đorđe, ali ipak su uspeli da nađu zajednički jezik. Par se upoznao preko zajedničkih prijatelja, a ubrzo su počeli i da žive zajedno.

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako.

saška veselinov udaje se za đorđa đokovića
printscreen/instagram 

Ko je Saška Veselinov?

Sašku, koja radi kao voditeljka na jednoj sportskoj televiziji, šira javnost je upoznala 2017. godine kada je izabrana za prvu pratilju Mis YU takmičenja.

Saška je inače manekenka, koja je odlučila da se oproba u radu na televiziji. Pre nego što je počela da se bavi sportom, Saška je radila intervjue sa brojnim poznatim ličnostima. Ona se takođe pre nekoliko meseci upustila u privatni biznis. 

Naime, Saška Veselinov osnovala je SAASH Swimwear - svoj brend kupaćih kostima, a kolekciji ovog brenda zaista se može pronaći mnoštvo modela moji garantuju primećen izgled na plaži, što bojama, što nesvakidašnjim modelima.

Šuškalo se da je u lošim odnosima sa Jelenom Đoković

Pričalo se da Jelena nije bila u sjajnim odnosima sa sestrom Novakog brata Đorđa - Saškom Veselinov, te da joj se jedino dopada izbor Novakovog starijeg brata Marka koji je u vezi sa brazilskom umetnicom Letisijom Tesari.

Ipak, reklo bi se da su njih dve u sjajnim odnosimo. Naime, nakon pobede na jednom prestižnom teniskom turniru, porodica je organizovala proslavu u restoranu Saše Kovačevića koja je trajala do jutarnjih sati. 

jelena i saška su u dobrim odnosima iako se pisalo drugačije
ATA Images, Mondo/Uroš Arsić 

Iako niko nije mogao da uđe u restoran, na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov nije ni najmanje zategnut kako se nagađalo.

Imajući u vidu da se njih dve u javnosti nisu pojavljivale zajedno i da se pisalo kako Novakova supruga nije prihvatila Sašku, na ovoj proslavi su demantovale sve napise i potrudile se da dočaraju pravu porodičnu atmosferu. Tako su ove dve dame stavile tačku na bilo kakva nagađanja da između njih ima "zle krvi".

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!