Odnos Jelene Đoković sa ostatkom Novakove porodice godinama je tema javnosti. Šuškalo se da Jelena i Dijana Đoković nisu u najboljim odnosima što je u neku ruku i potvrdila izjava majke teniskog asa koja je istakla da joj se ne dopada na koji način odgajaju decu.

Takođe, pričalo se i da Jelena nije u sjajnim odnosima ni sa sestrom Novakog brata Đorđa - Saškom Veselinov, te da joj se jedino dopada izbor Novakovog starijeg brata Marka koji je u vezi sa lepom brazilskom umetnicom Letisijom Tesari.

Jelena Đoković navodno je samo u dobrim odnosima sa devojkom Novakoovog brata Marka.
pritnscreen/instagram 

Pisalo se i da su odnosi između Jelene i Saške dodatno zategnuti od kada se na Dijaninom rođendanu pojavila samo Veselinov, dok od Novakove supruge nije bilo ni raga ni glasa. Međutim, da su se stvari ipak koliko toliko sredile pokazalo se na ovogodišnjem Vimbldonu kada su Dijana i Jelena stajale rame uz rame i navijale za našeg tenisera.

Novakova majka podržala je sina zajedno sa Jelenom Đoković.
SEBASTIEN BOZON / AFP / Profimedia 

Sada su se, kako stvari stoje, sredile stvari i između Jelene i Saške. Naime, nakon pobede na prestižnom teniskom turniru, porodica je organizovala proslavu u restoranu Saše Kovačevića koja je trajala do jutarnjih sati.

Na novakovoj proslavi pojavila se i Saška Veselinov, devojka novakovog brata đorđa
Nikola Krstic / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Iako niko nije mogao da uđe u restoran, na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se jasno vidi da odnos Jelene Đoković i Saške Veselinov nije ni najmanje zategnut kako se nagađalo.

Novak Đoković sa Jelenom slavi tutulu u Beogradu Instagram/hotsport.rs

Imajući u vidu da se njih dve u javnosti nisu pojavljivale zajedno i da se pisalo kako Novakova supruga nije prihvatila Sašku, na ovoj proslavi su demantovale sve napise i potrudile se da dočaraju pravu porodičnu atmosferu. One su se obe u jednom trenutku latile mikrofona i zapevale u glas veliki hit "To mi nije trebalo" što je posebno raznežilo Novaka koji ne krije da su mu porodični odnosi i te kako bitni.

Jelena Đoković i Saška Veselinov zajedno su pevale na novakovoj proslavi.
pritnscreen/instagram 

Tako su ove dve dame stavile tačku na bilo kakva nagađanja da između njih ima "zle krvi". Inače, Saška Veselinov bila je jedna od najglasnijih i prilikom Novakove drame u Asutraliji, a nedavno je pokrenula i nov biznis, te će osim kao voditelj raditi i kao dizajner, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram, Uroš Arsić Voditeljka podržala Novaka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!