Novakov brat Đorđe važi je dugo za opasnog "neženju", međutim, sve se promenilo kada je u njegov život ušla lepa voditeljka Saška Veselinov. Par se bukvalno ne razdvaja od prvog dana, a nakon samo nekoliko meseci ljubavi otpočeli su i zajednički život.

Zanosna voditeljka i odnedavno preduzetnica ne krije koliko je srećna u odnosu sa bratom jednog od najboljih tenisera sveta, a sada je sa pratiocima podelila i detalje sa romantične večere proslave prve godišnjice veze, a Saška je tada otkrila i kako tepa svom dragom.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov slave prvu godinu veze.
Instagram 

- Najlepših godinu dana provedenih sa tobom, Đongice - napisala je Saška na storiju na kojem se vidi njen dečko, a potom objavila i fotografije s odmora.

Đorđe Đoković uživa u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov.
Instagram 

Inače, Saška i Đorđe su se prvi put pojavili u javnosti tek početkom ove godine, a zajedno su gostovali i u esmisiji kod Ognjena Amidžića gde su iskreno govorili o svojoj ljubavi. Tada je mladi Đoković priznao da je početak njihove veze bio više nego neslavan.

Đorđe Đoković i Saška Veselinov podelili su fotografije sa odmora.
Instagram 

- Sve sam ugasio 2015. godine, nemam društvene mreže. Bili smo u gradu, nisam ništa proveravao. Došao sam do nje rekao joj: "Ćao", gledala je u telefon, nije me ni pogledala- prisetio se Đorđe i nasmejao sve u studiju, no, po svemu sudeći, ipak su uspeli da nađu zajednički jezik, a još njihvoih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Đorđe Đoković i Saška Veselinov postaju roditelji.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!