Kako astrolozi tvrde, tri znaka Zodijaka će pod uticajem punog Meseca u Vodoliji uspeti da urade čak i ono što nisu smeli ni da zamisle.

Devica

Devica će do 15. avgusta kuburiti sa svakodnevnim teškoćama pokušavajući da isposluje posebno važan posao. U trenutku kada se bude činilo da je sve propalo, na scenu stupa nebo i šalje pomoć. Očekujte susret sa osobom koja će vam promeniti život i to ne samo trenutnu situaciju već i dugoročno.

Zvezde vam šalju pomoć a pre svega potvrdu da se iskrenost isplati. Čak i ako ste bili nedavno razočarani, do 1. septembra će se stvari potpuno promeniti a vas očekuje posao koji će vam doneti blagostanje, piše Luftika.

Tri znaka imaće sreće do septembra
Shutterstock 

Vaga

Biće to sudbinski susret koji će vam promeniti život. Moguće je da će osoba doneti vesti o nasledstvu ili predlog o poslovnom partnerstvu i započinjanju sasvim novog posla. Tek, šta god da se dogodi vaše šanse da profitirate su gotovo zagarantovane. I ne samo to. Posle ovog avgusta vaš život neće biti isti.

Druga polovina meseca, pa sve do 1. septembra je rezervisana za poslovni ali i za duhovni napredak i sveopštu promenu na bolje.

Vodolija

Iako ne pričate mnogo o svojim snovima, vi im konstantno težite. I to će se sada isplatiti. Svoji, originalni i otvoreni, vi ovog avgusta ostvarujete svoj nedosanjani san o poslu u kome ćete moći da ispoljite svu svoju kreativnost i talenat.

Takvu ponudu koja se ne odbija dobićete na jednom značajnom susretu sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja. S obzirom da je ovo vreme vašeg sijanja, svi će primetiti koliko ste posebni. Pored svega, za svoj rad ćete biti dobro plaćeni i to onako kako se niste mogli ni nadati.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.