Postoje horoskopski znakovi koji su zbog svoje naravi, posebne dubokih emocija kojima raspolažu, podložniji manipulaciji u ljubavnim vezama nego ostali znakovi. Kada nekoga zavole, mogu zatvoriti na sve loše strane svoga partnera i ignorisati njihove pokušaje kontrole.

Otkrijte u nastavku o kojim znakovima je reč...

Blizanci

Ljudi rođeni u ovom horoskopskom često se izgube u ljubavnim vezama. Vole da izlaze, upoznavaju ljude i druže se, a to daje priliku njihovom partneru da iskoristi situaciju i manipuliše njima. Kada vole, slepi su na partnerov uticaj na njih i neće se zauzeti za sebe niti suprotstaviti se, a sve zbog ljubavi koju osjćaju. Većinom završavaju povređeni.

Rak

Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju duboke emocije prema partneru. Oni im postaju svet i zbog toga su osetljivi. Dugo im treba shvate stvarne namere svog partnera jer često zanemaruju sve znake koji se pojavljuju tokom veze.

4 znaka sa kojima je lako manipulisati
Youtube 

Vaga

Po prirodi, Vage su poprilično nesigurne. Perfekcionisti su kada je u pitanju balansiranje poslova, ali neodlučni su i ne stoje iza svojih reči što njihovim partnerima daje priliku da manipulišu njima. Vage veruju u istinsku ljubavi i stoga se ne suočavaju s problemima već pogoduju nerazumnim zahtevima svog partnera.

Strelac

Strelčevi imaju meko srce i često slede trag koji im pokazuju njihovi partneri. Često se lako pouzdaju u ljude, a nakon što poveruju da je njihov partner u pravu, nikada to ne dovode u pitanje. Strelac nikada ne traži logiku iza onoga što njihov partner govori i radi te ovaj stav njihovog partnera dovodi u poziciju pogodnu za manipulaciju.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.