Svako od nas je poseban na svoj način: neko privlači svojom skromnošću, neko - nepokolebljivim samopouzdanjem.

Važno je poznavati svoje posebne "kodove" i razvijati ih u sebi. A kako koji horoskopski znako zavodi, otkrijte u nastavku...

Ovan

Snažni ste, više volite pantalone nego ženstvene suknje. U ljubavi, kao i na poslu, vi ste šef – samouvereni i znate svoju vrednost. Međutim, vaš najmagnetičniji kvalitet je nežnost, pa čak i slabost, koju ne pokazujete kod svakoga. Pokušajte više da verujete svom partneru, da date uzde u njegove ruke - tako će se vaša veza razvijati.

Bik

Ovim znakom vlada Venera, što im daje preosetljivost na sve aspekte veze – od suptilnog flertovanja do dublje naklonosti. Vaš adut je senzualnost, sposobnost da dodirnete čoveka tako da kroz ruke i usne prenesete svoje emocije. Važno je da svom partneru date prostor i slobodu kako bi se u potpunosti izrazio, kao i da mu pružite udobnost doma – niko drugi ne zna kako to da uradite kao vi.

Blizanci

Vaš afrodizijak je oštar um, njegovo prisustvo određuje da li ćete izlaziti sa nekim momkom samo jednom ili više puta. Intelektualni izazov koji vam muškarac baci budi snažan odgovor u vama, nakon čega počinjete da mu otkrivate emocije i kvalitete skrivene od znatiželjnih očiju. Koristite smisao za humor kao glavni alat za zavođenje, a takođe pokušajte da održite ravnotežu između glasa uma i srca, često izražavajući svoja osećanja pogledom, poljupcem ili nežnim rečima.

Rakovi

Poput Bika, devojke Rakovi su dobre u stvaranju sigurnog utočišta, ljubavnog gnezda i kućne udobnosti. Čim se osećate sigurno sa muškarcem, počinjete da mu dajete sve od sebe. Najvažnija stvar za vaš znak je duboka emotivna povezanost, za koju ste spremni da učinite mnogo. Da zavedete momka svojih snova, naučite da slušate i prepoznajete njegove prave potrebe - pošto sve osećate posebno suptilno, to vam neće biti teško.

Kako zavode horoskopski znakovi?
Unsplash 

Lav

Lavovima vlada Sunce, što određuje njihovu snagu – samopouzdanje, harizmu, sposobnost da budu u centru pažnje i uživaju u tome. U ljubavi ste odani i velikodušni, ali zahtevate isto zauzvrat. Tipične greške ovog znaka u ljubavi su želja da kontroliše sve i uvek, kao i ljubomora. Važno je da uspete da „olabavite stisak” na vreme i pokažete svom partneru da možete i da uživate u životu sami – tada će dvaput razmisliti pre nego što vas ostavi bar na minut.

Devica

Vi ste odan partner svom izabraniku, ali samo ako u potpunosti deli vaše vrednosti i uverenja. Volite staromodne, klasične pokrete udvaranja kao što su piknici, ogromni buketi poljskog cveća i pesme na gitari. Vi, kao nijedan drugi znak, personifikujete čistoću i lepotu ljubavi, na koju muškarci odmah reaguju. Da biste postali jedini i najpoželjniji za momka, držite se svojih principa, ne žurite sa stvarima i pustite ga da vas postepeno osvaja, poput heroine klasičnih ljubavnih priča.

Vaga

Vaš adut u zavođenju muškaraca je taj što se pored vas osećaju posebno. Za to koristite komplimente, romantičnu atmosferu na sastancima (sveće, muzika, gurmanska večera), seksi pogledi i još mnogo toga. Osim toga, važno je da radite na sopstvenom samopouzdanju – što više cenite i poštujete sebe zbog posvećenosti, onda će se i partner ponašati tako prema vama.

Škorpija

Ljubav je za vas obično sve ili ništa. Vi ste monogamni i ako izaberete muškarca, onda ste spremni da mu oprostite mnogo toga. Škorpija je vodeni znak, što znači izuzetno emotivna i intuitivna osoba. Važno vam je da partneri ravnopravno rade na odnosu – ako shvatite da ulažete više nego što primate, radije odlazite. Vaše glavno oružje je prirodna seksualnost, koja se oseća bukvalno u svemu, a takođe i predanost, za koju nisu sposobni svi znaci.

Strelac

Strelac ceni slobodu i mrzi kada se ta sloboda krši ili previše kontroliše. Vaš idealan partner je avanturista, spreman da vas podrži u svakoj avanturi. Vaš glavni talenat u zavođenju muškaraca je sposobnost da ih inspirišete i „zapalite“ za najsmelije ideje!

Jarac

Direktna, iskrena, elegantna - ovako ukratko možete opisati devojku Jarca. Nećete gubiti vreme sa momkom ako ga ne vidite kao potencijalnog partnera za ozbiljnu, dugoročnu vezu. Po pravilu, vaša pažnja privlače muškarce ambiciozne poput vas.

Vodolija

Ljubavnoj vezi pristupate kreativno: sve što je poznato, normalno i tradicionalno vam dosadi. Važno vam je da muškarac pored vas deli vaše hobije, da vam je najbolji prijatelj i da ima smisla za humor. Za razliku od Jarčeva, vi ste skloni brzom vezivanju za partnera, što ne utiče uvek pozitivno na vezu. Muškarci pored vas se osećaju kao gospodari Univerzuma.

Ribe

Ovaj znak je poznat po svojoj osetljivosti i sposobnosti da se izgubi u odnosima bez traga. Pre svega, ne cenite kvantitet, već kvalitet vremena provedenog sa svojim partnerom - stoga se često nađete upleteni u veze na daljinu. Snage u zavođenju - iskrenost, sposobnost prihvatanja čoveka u bilo kom njegovom stanju i saosećanja sa njim. U stvari, ove osobine su generalno retke u životu - vodite računa o njima i budite veoma ponosni!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: zenski magazin