Neke žene uživaju u tome da budu glavne i vladaju u svojim vezama, veruju da su u poziciji autoriteta i da imaju pravo da pokažu dominantno ponašanje prema drugim pojedincima u svom životu. Prema astrologiji žene rođene u ova četiri horoskopska znaka spadaju u dominantnu kategoriju, piše Pinkvilla.

Ovan

Žene rođene u ovom znaku vrlo su otvorene kada je reč o tome šta žele i ne ustručavaju se dati ljudima do znanja šta očekuju od njih. Kao rezultat toga Ovan je jednostavno znak s najvećim stepenom ominacije. Ove žene nikada ne ostaju u pozadini i stalno same preuzimaju situaciju.

Lav

Žene rođene u znaku Lava dobro su poznate po tome što su rođene vođe i često su dominantne u svom društvenom krugu. Pripadnice ovog znaka mogu biti agresivne i arogantne, a nikad neće prestati pričati o tome da znaju što je najbolje za vas.

Kada postanu fiksirane na nešto, mogu postati agresivne. Lavica preuzima kontrolu, ne razmišljajući o osećajima druge strane. Takođe često uspevaju navesti druge da slede njihov primer svojim stavom.

4 znaka u kojima se rađaju dominantne žene
Shutterstock 

Škorpija

Pripadnice ovog znaka su neverovatno strastvene, ali ono što mnogi ne znaju o njima je da su takođerzloglasne po tome što imaju stav "nikad ne oprosti i ne zaboravi". Osim toga, one su dominantne i žestoko štite partnere. Ove žene, kada uspostave dominaciju, doživljavaju sadistički uzlet. Žena Škorpija će ostvariti svoje ciljeve uprkos svim izazovima. Škorpija mrze biti pod kontrolom drugih i uvek vole biti glavni.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca ne ustručavaju se da preuzmu inicijativu kada je potrebno, ali ni progovoriti kada je potrebno čuti njihovo mišljenje. Međutim, često se ponašaju dominirajuće prema drugima u pokušaju da učine stvari na svoj način. Jedine stvari koje su im važne su njihova sloboda i ispunjenje te zbog ovakvog načina razmišljanja izgledaju dominantne u svojim odnosima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.