Neptun kreće u retrogradni hod počev od 28.juna, praviće nam male haose sve do 3.decembra, doneti oštru realnost i trezvene istine. Retrogradni Neptun se generalno povezuje sa uklanjanjem iluzija, snova i lažnih stvarnosti koje su nam zamaglile viziju.

Retrogradni Neptun će nam dati mogućnost da pratimo svoju intuiciju da bismo znali šta treba da postignemo da bi naši neki snovi mogli da se pretvore u stvarnost. Uništenje sveta fantazije će pokazati one surove stvarnosti koje ste želeli da izbegnete u nekoj fazi prošlosti.

Možda ste se zavaravali o pravoj ljubavi, svojoj finansijskoj situaciji ili izgledima za karijeru. Što ste dalje od istine putovali, ili što su vaše metode bekstva ekstremnije, to je veći šok.

Ovaj aspekt će nas učiniti osećajnijim i saosećajnijim. Ne sakrivajte ovu osetljivu stranu sebe,već je otvoreno podelite.

Nova veza ili kritični događaji mogu pokrenuti staro ili prošlo sećanje na bol. Neptun vlada samopožrtvovanjem, lažnim optužbama, skandalima i klevetama. Retro Neptun može pokazati izvor bola od kojeg ste želeli da pobegnete.

Retrogradni Neptun uticaće na 3 znaka
Shutterstock 

Unutrašnji uticaj retro kretanja znači da ćete možda provesti više vremena brinući se o sebi i svojim problemima. Samosažaljenje, socijalna anksioznost ili depresija mogu dovesti do povlačenja i usamljenosti, zato je sada vreme dok traje ovaj tranzit za duhovni razvoj.

Povećana svest donosi bolje razumevanje vaših duhovnih ciljeva i kako se oni uklapaju u širu sliku. Morate imati strpljenja da zrtvujete kratkoročno zadovoljstvo radi dugoročnog uspeha.

Neptun je planeta iluzije, obmane, a na sve to biće u znaku Riba, koje su takođe sklone iluzijama,mašti, nošenju ružičastih naočara..

Suočavanje sa istinom, najbolnijim temama životnih polja suočiće se Ribe, Device, Blizanci.

Ribe

Retrogradni Neptun neće vam dozvoliti da se beži od istine, vreme je da konačno skinete ružičaste naočare. Partner nije osoba kakvu ste zamišljali,preterana iluzija vodi ka brojnim neuspelim vezama.

Device

Morate se suočiti sa porodičnim pitanjima, neke istine moraju ugledati svetlost dana.

Blizanci

Polje karijere se sada dovodi u pitanje. Moguće su radikalne promene, ukoliko ostanete realističniji u pogledu vaših mogućnosti, svakako manje ćete biti primorani na neprijatne poslovne situacije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs