Svi imaju različite definicije vernosti u vezama, ali jedno je sigurno - teško je vezati se za nekoga ako se vaši stavovi o tom pitanju ne poklapaju. U tome bi vam moglo pomoći poznavanje horoskopa, budući da ukazuje na osobine i tipično ponašanje određenih znakova u ljubavi.

U nastavku donosimo listu horoskopskih znakova od najvernijih do najmanje vernih.

1. Škorpija

Škorpije nisu uvek najbolji partneri jer su često ljubomorni, ali definitivno prednjače kada je u pitanju vernost. Bilo da vas vole ili mrze, zauvek će biti verni tom stavu. Škorpija će vas braniti i biti vam verna bez obzira na sve, a očekivaće isto zauzvrat.

2. Rak

Nakon što Rakovi pronađu svoju drugu polovinu, posvetiće im celi svoj život. Rakovi se, za razliku od Škorpija, zapravo ne muče s vezanjivanjem. Naravno, mogu vas ogovarati ili izbegavati sukob, ali to ne znači da vas manje vole ili da su manje odani vašoj vezi.

3. Lav

Lavovi brane svoje partnere i prijatelje na način na koji brane sebe - poprilično žestoko. Njihovi partneri postaju produžeci njih samih, a oni često postaju uznemireni ako se nešto loše dogodi ljudima koje vole. Lavovi će biti na vašoj strani bez obzira na sve i žestoko će se usprotiviti svakome ko vam je ikad učinio nešto nažao.

4. Bik

Bikovi su tvrdoglavi, a to posebno dolazi do izražaja kada su u pitanju ljudi koje vole. Poznati su po tome što su jedni od najodanijih horoskopskih znakova i posebno su izbirljivi s time koga vole i s kim provode svoje vreme. Iako ponekad mogu biti razdražljivi i površni, jednom kada vas Bik zavoli, voleće vas zauvek.

Koji znaci su najverniji?
priscilla-du-preez-9vHPCKymSh0-unsplash.jpg 

5. Vaga

Kao vladari ljubavi i romantike, Vage su sklone da zauvek budu verne svojim partnerima. Međutim, ono što im ponekad stane na put je kombinacija njihove neodlučnosti, taštine i ljubavi prema ljubavi. Kada se zapletu u prave (ili bolje rečeno, pogrešne) okolnosti, to može biti pogubno za njihovu vezu.

Vage su inače jako uravnotežene: jednako su sposobne voleti i potpuno se posvetiti nekome - sve zavisi od toga jesu li pronašle pravu osobu ili ne.

6. Blizanci

Blizanci su zapravo vrlo odani partneri, iako biste na prvu možda pomislili suprotno. Obično im se ne pridaje dovoljno zasluga za njihovo ponašanje u vezama. Zaljubljeni su u nekoga ko ih inspiriše, i ostaće uz svoje partnere i u dobru i u zlu.

7. Ovan

Ovnovi su definitivno odani ljudima koje vole i previše su principijelni da bi se poigravali idejom dvoličnosti. Međutim, ako Ovan pronađe nešto drugo što ga zaintrigira, slediće svoje srce. Njima je to potpuno logično.

8. Devica

Device su previše paranoične da bi bile potpuno odane, ali su takođe previše paranoične da bi ikada bile zasenjene ili ostavile nekoga u nesigurnim uslovima. Ostaće uz nekoga ako ga vole, ali kada izgube interes, biće spremne da krenu dalje. Nikad ne sumnjajte da će vas Devica moći brzo zameniti.

9. Jarac

Jarci su manje lojalni od ostalih znakova, ali ne i potpuno nepoverljivi. Vole preuzeti vođstvo u odnosima i mogu na kraju da postanu vezani za ljude koji im ne uzvraćaju osjećaje ili predanost. Ako ne budu oprezni, biće ogorčeni jer naizgled uvek ulažu više truda u vezama i slučajno će se iskaliti na partnerima koji ne zaslužuju takav tretman.

10. Ribe

Ribe su veliki ljubavnici, ali često zapnu u svojim čarobnim imaginarnim svetovima i vodi ih inspiracija da pronađu "nešto bolje", što naposletku i pokušavaju dokučiti. Ribe vole da budu zaljubljene, ali ne vole da budu zaglavljene u odnosima. Žele da život bude evolucija njihovih interesa, a nakon što osete da su prerasle vezu, krenuće dalje, sviđalo se to vama ili ne.

11. Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne, pogotovo kada je reč o velikim promenama u svetu, a to je, nažalost, upravo njihova najveća mana. Toliko su filantropski nastrojeni da će žrtvovati vlastite odnose zbog opšteg dobra. Ne radi se o tome da će Vodolije privući neko drugi, nego im nije problem da ostanu na poslu do 23:30 većinu radnih dana.

12. Strelac

Kada je reč o vernosti, Strelci su jednostavno previše hiroviti i slobodnog uma da bi se stopostotno mogli posvetiti partneru. Ne kažemo da je svaki Strelac preljubnik, ali ako je nekome teže da se veže i ostanu verni, to su definitivno oni. Jednostavno su izrazito gladni iskustava i redovno ih privlači nepoznato. Nažalost, to se često prenosi i na njihove odnose.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.