Sa vrućim letom u glavama mnogih, tri horoskopska znaka mogu očekivati da će leto 2022. biti sezona puna novootkrivene ljubavi i romantike. Ako ste jedan od srećnika, obavezno se vežite, jer će ova sezona biti vruća.

Iako će svaki od 12 horoskopskih znakova na neki način imati koristi od letnjeg solsticija, jer simbolizuje prosperitet, ekstravaganciju i dobre vibracije, postoji odabrani trio koji će primetiti mnogo novih aktivnosti oko njihovih veza sa drugima ove sezone.

Bilo da doživljavaju neke ključne trenutke u svojim trenutnim vezama ili se upuštaju u uzbudljive i nove letnje avanture, ova sezona će ih naučiti mnogo o sebi kroz veze. Evo šta svako od njih može da očekuje u ‘odseku’ za romansu tokom leta 2022:

Rak

Iako je vodeni znak, vaš horoskopski znak započinje najtoplije doba godine, čineći ovu sezonu o vama. Letnji solsticij će istaći vaš osećaj sebe i identiteta, dok će u isto vreme osvetliti vaše veze sa drugima, posebno 28. juna, kada pun mesec u Jarcu osvetljava vašu sedmu kuću.

Pozvani ste da naučite kako da brinete o drugima, a da sada ne zanemarujete sopstvene potrebe, tako da oko punog meseca obavezno procenite kako vam vaši odnosi služe, a ne samo obrnuto. Zaslužujete da budete napunjeni na isti način na koji punite energijom druge, a ovo leto je savršeno vreme da se uskladite sa ljudima koji vas ispunjavaju.

Jarac

Dok letnji solsticij osvetljava vašu sedmu kuću veza 21. juna, vaši romantični poduhvati će zauzeti centralno mesto. Kao neko ko ima tendenciju da daje prednost samodisciplini i postizanju ciljeva, ova sezona može biti pomalo neprijatna za vas, pogotovo zato što će se u vašem sestrinskom znaku dešavati toliko aktivnosti.

Ova sezona je savršeno vreme da se oslonite na svoje veze sa drugima. Kako dozvoljavate drugim ljudima da vas emocionalno podrže i pokažu da su tu za vas? Skloni ste da potiskujete svoje emocije pod stoičkom spoljašnjošću, ali ljudi razumeju da možete da vidite kroz svoj oklop. Dozvolite da ovo leto bude vreme kada sebi dozvoljavate da budete ranjivi sa svojim romantičnim partnerom. Ne morate uvek da budete čvrsti, posebno ne sa pravom osobom.

Ribe

21. juna sunce će se prebaciti u vašu petu kuću intimnosti i kreativnog izražavanja, unoseći svežu, uzbudljivu novu energiju u vaš ljubavni život. Vi ste horoskopski znak koji će najverovatnije imati vruću letnju vezu, Ribe, i iako to možda ne mora da traje zauvek, ipak ćete moći da uživate u tome za sada.

Dozvolite sebi da prihvatite zabavan, bezbrižan deo upoznavanja nekog novog bez ikakvih očekivanja. Zaslužujete malo pažnje. Kao drugi vodeni znak, tražite emocionalnu dubinu u svojim vezama sa drugima, a sada kada je sezona Raka ovde, definitivno ćete moći da se upustite u emocionalno nabijenu intimnost sa posebnom osobom.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika