To je kao neka magija: Osećanja divljaju, zaljubljeni smo do ušiju, ali nikako se ne slažemo sa potencijalnim partnerom. Još jedan ljubavni neuspeh! Ako neko nema sreće u izboru partnera, neka pogleda svoj horoskop i zvezde. Naime, ovih pet horoskopskih znakova pišu prave ljubavne drame i vrlo često se zaljubljuju u pogrešne ljude.

Rak: Uvek veruju da je to ona prava ljubav

Rakovi su veoma osetljivi i izuzetno emotivni. Oni stalno traže pravu ljubav i mogu se zaljubiti skoro svaki dan. Kada se to dogodi, Rakovi često veruju da je to prava ljubav - čak i ako se ponovo gorko razočaraju. Rakovi imaju mnogo ljubavi u sebi, pa čak i ako su bili povređeni mnogo puta u životu, uvek otvaraju svoja srca za nove ljude.

Škorpija: Nikada ne odustaje, uprkos logici

Kada se Škorpije zaljube u nekoga, tačno znaju šta žele - ili tu osobu i nikog drugog na svetu. Vežu se za tu osobu i ne dozvoljavaju nikakvu alternativu. Nažalost, zbog svoje nefleksibilne prirode, škorpioni često stoje na svom putu i ​​ne uspevaju. Izgube se i prekasno shvate u kakav su problem ponovo upali. Ali koliko god puta njihova srca bila slomljena, njihova vera u pravu ljubav je nepokolebljiva.

ljubavni par
Pexels/ cottonbro studio 

Blizanci: U mnogo čemu nestabilni, ali ne i u ljubavi

Ljudi rođeni u znaku Blizanca su zaista nestabilni ljudi. Međutim, kada se jednom odluče za osobu, njihova ljubav može dovesti do samopožrtvovanja – čak i ako izabranik nije onaj pravi. Blizanci će dati sve od sebe u vezi, neprestano težeći usavršavanju, stvaraju i rade, ali ne dobijaju uvek nešto zauzvrat. Često se dešava da blizanac na kraju bude hladno odbijen ili čak prevaren, piše miss7hr.

Ribe: Romantika im često pomuti um

Ribe su beznadežno romantične. Zaljubljuju se češće od drugih - i, nažalost, obično u pogrešne ljude. Kada se jednom odluče za nekoga, fokusiraju se samo na tu osobu. Rođeni u znaku Riba uvek vide dobro u ljudima. Većinu vremena na kraju budu povređeni i ništa i niko ih ne može utešiti. Uprkos svim razočaranjima, nikada ne gube veru u pravu ljubav.

Devica: Jednostavno su slepe u ljubavi

Device su racionalnije, ali kada je ljubav u pitanju, brzo zaborave svoje principe. Zemljani znak voli da se zaljubi do ušiju. Jednom kada Devica to doživi, ona je čvrsto uverena da je našla pravu ljubav i da će učiniti sve što je u njenoj moći da se poveže sa tom osobom. Nažalost, ne obraća pažnju na osećanja druge osobe i prečesto dozvoljava sebi da bude zaslepljen. Nije neuobičajeno da device budu iskorišćene. Jednostavno im je neverovatno teško da kontrolišu svoje emocije.

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih TikTok/anna.halk

   Izvor: miss 7 hr/ Wanted A.N.