Kvaliteti vašeg horoskopskog znaka mogu mnogo da kažu o vašoj predodređenosti za uspeh. Na primer, ako je vaš Sunčani znak Jarac — zemljani znak koji je vredan i krasi ga dobra reputacija — velike su šanse da su vaša disciplina i radna etika dovoljan preduslov za bogat i raskošan život.

Međutim, vaš horoskopski znak nije jedini deo natalne karte koji vam govori o bogatstvu i uspehu. 

U nastavku saznajte da li ste jedan od srećnih horoskopskih znakova koji najčešće postaju milioneri:

Bik

Vaša reputacija da ste materijalistički znak nije mit, Bikovi. Za početak, vama vlada druga kuća finansija i bezbednosti. To znači da ste povezani sa svojim materijalnim dobrima, što vam pomaže da vidite vrednost novca. Takođe, vama vlada Venera, planeta koja upravlja estetikom i novcem, tako da imate afinitet za sve raskošne stvari.

„Energija Bika ne samo da ima kreativan um, već su i veoma talentovani za procenu vrednosti“, piše Bustle. „Oni neće napredovati ni sa čim osim ako to nema praktičnog smisla“.

tri znaka najčešće postaju milioneri
Shutterstock 

Vaga

Budući da vama vlada Venera, nebesko telo koje upravlja svim stvarima vezanim za lepotu i nova, ovoc je dobar znak za vašu finansijsku vibraciju, Vage. Vaš afinitet prema valuti je uglavnom zbog vaše sposobnosti da negujete značajne kontakte sa onima koji vam omogućavaju da izgradite snažnu poslovnu mrežu. Sve je u tome ko koga poznaje, zar ne?

Dobar razlog zašto je najviše Vaga među milijarderima jeste i što su timski igrači. Takođe, harmonija u partnerstvima im je toliko važna da su spremni da se žrtvuju samo kako bi uneli pravičnost i red u ono što rade.

Ribe

Ribe, vaša sposobnost da vizualizujete svoj život iz snova je upravo razlog zašto ćete verovatno dostići status milionera. Vama vlada dvanaesta kuća podsvesti, tako da za vas ne postoje granice. Postavljate sebi cilj da se krećete kroz svoj profesionalni život bez obzira na prepreke ili ograničenja.

Ono što Ribe čini uspešnim u poslu je to što dozvoljavaju sebi da sanjaju velike snove i koriste svoju empatičnu energiju da rizikuju. Neptun (planeta idealizacije) i Jupiter (planete izobilja), vladari Riba, neverovatni su u privlačenju ljudi u masama.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.