Za određene znakove Zodijaka, jul će biti mesec iz snova!

Ovog meseca nema jedne, već dve lunarne eklipse, a to znači da će se tokom jula dogoditi nešto što će vam promeniti život. U astrologiji, pomračenja označavaju kraj jednog i početak novog poglavlja u životu.

Iako se neki prelazi mogu pokazati zaista teškim, nećete doći do željene destinacije ako stojite u mestu. Ako je vaš znak jedan od sledećih na našoj listi, pripremite se za pozitivne transformacije tokom jula.

Lav

Tokom ovog perioda ćete primiti važne poruke iz vaše podsvesti. Putem snova, vizija, umetnosti i razmišljanja, uronićete u svoj unutrašnji svet i zavolećete svaki njegov deo.

Ovo je period podmlađivanja i oživljavanja ljubavi koju imate za sebe. Neke misli mogu da se pretvore u konkretnu ideju i do kraja meseca ćete biti motivisani da pretvorite ideju u stvarnost. Promena koja počinje iznutra će biti istaknuta tokom sunčevog pomračenja. Ne zaboravite da zapišete svoje snove i misli i radite na duhovnom razvoju. Slušajte svoju dušu.

3 znaka u julu otvaraju nova poglavlja
Shutterstock 

Strelac

Imaćete stvarno magičnu transformaciju. Ovog meseca, istinska strast će preplaviti vaše srce. Kako će se pomračenje odigrati u osmoj kući, očekujte nešto neverovatno što će vas osloboditi svih ograničenja.

Kada vaša vladajuća planeta, Jupiter počne da se kreće 10. jula, naći ćete novi osećaj komfora u vašem svetu. Proveli ste puno vremena tražeći sebe. Sada je vreme da se posvetite onome što ste našli.

Rak

Ovo je vaša sezona. Vreme je da nosite krunu koja vam pripada. Ovaj period iskoristićete da apsorbujete ljubav i svetlost i pretvoriti ih u nešto neverovatno. Setite se prošle godine svog života, svih uspeha i neuspeha i razmislite o svemu šta ste naučili. Sada je vreme da zaboravite prošlost i napravite korak napred.

Verujte da ćete sledeće godine biti još bliže željenoj destinaciji. Sa sunčanim pomračenjem u vašoj prvoj kući, vaš rođendan će biti neverovatan i biće to period promena koje nikada nećete zaboraviti. Vreme je da stvorite novi identitet, raširite krila i poletite.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor:  Ženski Magazin