Astrolozi ističu da svaki znak ima posebne karakteristike, ali mnogi izdvajaju TRI horoskopska znaka kao one sa najvećim srcem. Ovo su ljudi koji čine ovaj svet boljim i lepšim mestom. Empati koji žive ljubav i oživljavaju dobrotu, vole da pomažu drugima i često se smatraju za najbolje prijatelje, piše sensa.

Možda neki od njih deluju hladno na prvi pogled, na primer Lavovi, ali kada ih upoznate i zavirite u njihovu dušu, otkrićete carstvo ljupkosti, lepe energije i brižosti.

Ovan

Možda mislite da je Ovan previše zaposlen da bi brinuo o drugim ljudima, ali u stvari je suprotno. Uprkos svojoj takmičarskoj prirodi i navici da na sve načine postiže ono što želi, on duboko brine za sudbinu svojih prijatelja i rođaka. Ovnovi se mogu pohvaliti svojom nemilosrdnom pobedom i istovremeno volontirati u prihvatilištu za beskućnike. Njihova duša je dovoljno velika, tolika da mogu da zagrle ceo svet.

par, veza
Shutterstock 

Rak

Emocionalni Rakovi su veoma brižni. Skloni su da se previše čvrsto vezuju za druge, pa se ponekad klone ljudi, plašeći se bola. Rak ne može proživeti dan, a da nekome ne učini uslugu ili dobro delo. Možda vam se čini da su ponekad distancirani, ali su oni zapravo stidljivi i nenametljivi. Ali kada pokažu emocije, doživećete talas ljubavi i toplote.

Lav

Način na koji Lav vidi druge izuzetno mu je važan, pa nije sklon otvorenom pokazivanju emocija na početku odnosa. Želi da bude voljen i plaši se da će mu se, ako se pojave njegove prekomerne emocije, suditi. Lav je meke i ranjive prirode, pa često ne može d trpi tuđe kritike. U prijateljstvu, prema osobi kojoj apsolutno veruju, daju se potpuno, celo svoje srce. Znaće da vas iznenade, posavetuju, osveste, ali i drže za ruku kada je najpotrebnije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.