Sezona čvrstog emotivnog vezivanja se bliži! Kako pada temperatura i bliže se praznici, tako počinje i sezona dubokog partnerstva – ili potpunog posvećivanja energije odnosima koji su ovog leta možda započeli uz mnogo muka.

Ove jeseni i zime neki će znakovi Zodijaka ostvariti savršene, čvrste emotivne veze i u njima uživati, piše luftika.rs Otkrijte da li je vaš znak među njima...

Ovan

Očekujte da ćete se pomiriti sa bivšim tokom ove sezone emocionalnog povezivanja. Možda će vas odvesti u novo emocionalno područje i neformalnu ali čvrstu vezu koja ovaj put može potrajati. Sve dok ste oboje na istoj stranici i iskreni u svojim osećanjima, partnerstvo može prerasti u dugotrajnu i čarobnu vezu. Dajte mu još jednu priliku da ispravi stvari. Druga šansa često se iskoristi na najlepši način.

par
Shutterstock 

Rak

Vaše srce je uvek otvoreno za emocije i ljubavne odnose, zbog čega se zna da ste ljubazni i jako nežni prema onima do kojih vam je stalo. Uverite se da vam nova ljubav tokom jeseni i zime odgovara kao savršen par rukavica. Ljubav će vam biti uzvraćena. Ako želite više iskazivanja emocija, nemojte oklevati i reći da vam je potrebno više nežnosti i maženja. Šanse da će razumeti vaše potrebe i da će vaša veza savršeno uspeti su jako velike. Progovorite!

Lav

Bez ikakvog okolišenja, vaš ljubavni život postaje u ovom periodu jako intenzivan. Ako postoji neko ko može da umanji energiju ovako ispunjenog odnosa, to ste samo vi. Uverite se da se vaš partner oseća kao da je najvažnija osoba na svetu, osim vas, naravno. Ako im poklonite malo dodatne pažnje, oni će početi da shvataju da pokušavate da se snađete i da se dokažete i u ljubavi i u zajedničkom životu. Nagrada u vidu divnih, emocijama ispunjenih dana sledi.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.