Astrolozi tvrde da će tri znaka imati lošu sreću ovog meseca kada je reč o ljubavi. Da li ste među njima, otkrijte u nastavku...

BIK

Oktobar će biti neobičan za vas, ako ste singl, ne možete da prestanete da razmišljate o nekoj osobi, ali vam okolnosti ne dozvoljavaju da budete zajedno. Možda je to neko ko upravo izlazi iz prethodne veze, ali je jasno da među vama postoji više od prijateljstva. Znajte da ovo nije dobar mesec da uplovite u tu priču, pustite da prođe nekoliko nedelja i da se cela situacija smiri, pa tek onda razmislite da li je to pravi korak za vas.

Bikovi koji su već u vezi rizikuju da pogrešno protumače sopstvena osećanja i možda naprave veliku grešku!

par, svadja
Freepik/rawpixel.com 

DEVICA

Prethodnih meseci imali ste osećaj da sve stagnira, da nemate nikakvu šansu za novu vezu, a odjednom je oktobar ispunjen vrlo zanimljivim ljudima koji žele da se zbliže s vama. Dajte im šansu ali pametno birajte, među njima krije se neko ko bi mogao da vam pruži sve o čemu maštate kada je u pitanju ljubav, ali i neko ko će vam upropastiti život.

VODOLIJA

Već neko vreme ste nezadovoljni u ljubavi, i možda je oktobar trenutak kada ćete prelomiti. Ako ste u vezi, preispitivaćete svaku reč i svaki osećaj u stomaku. Biće teško jer sami ne možete da odlučite šta želite, a partner ili partnerka vam baš u tome i ne pomažu. Vodolije koje nisu u vezi biće zbunjene signalima koje dobijaju od osobe koja im se dopada, zbog čega će možda odustati od odnosa koji bi mogao mnogo toga da im pruži.