Pun Mesec kojim se završava oktobar 2021. posebno će uticati na određene znake. 

Pun Mesec označava kraj mesečevog ciklusa. Slično, u duhovnom smislu, ova faza predstavlja završetak i vreme kada su emocije na vrhuncu. Ovaj pun Mesec kruži u glasnom i ponosnom Ovnu, a ovaj znak se ne plaši da rizikuje kada je u pitanju ono što želi. Tokom ovog lunarnog perioda možete očekivati da ćete biti nadahnuti da govorite svoju, ličnu istinu, pa isprobajte uzbudljive stvari (padobranstvo, bandži ili neku novu neisprobanu, uzbudljivu stvar, nebitno), i čvrsto ostanite u svom novootkrivenom samopouzdanju.

Za nekoliko srećnih znakova Zodijaka, ovaj lunarni pritisak će biti uzbudljiv i inspirativan.

Blizanci

Stvari u vašem društvenom životu izgledaju obećavajuće, Blizanci, što je super, s obzirom na to da vam prijateljstva mnogo znače. „Blizanci će moći da slušaju probleme svojih prijatelja, a da se previše ne upuste u dramu, a takođe mogu da pruže i neke korisne savete ako im neko zatraži. U stvari, postoji potencijal za Blizance da pronađu snagu kreativne inspiracije jednostavno gledajući nezgode koje drugi trpe tokom ovog punog meseca “, kaže čuveni astrolog Markuardt, a piše Luftika.

Sve dok nastavite da se igrate posrednika i budete prijatelj koji je svima potreban, kroz ovaj pun Mesec ćete glatko ploviti. Kroz emocije ćete plivati kao Olimpijac. Zlatna medalja, Blizanci.

horoskop
Shutterstock 

Strelac

Srećom, Strelče, vi ste na pragu kreativnog obilja tokom ovog lunarnog perioda. Ova energija je sva u potrazi za blaženstvom i pronalaženju onoga što vam donosi zadovoljstvo.

„S obzirom na to da se Ovan i Strelac lepo igraju zajedno, velika je verovatnoća da će Strelac pronaći obnovljeni osećaj kreativnosti, strasti, a možda čak i novu romansu koja će se ostvariti“.

Iskoristite ovu dodatnu snagu koja uliva samopouzdanje i poverenje i provedite ovaj pun Mesec baveći se nečim kreativnim. I ne zaboravite, i ljubav ume biti kreativna umetnost.

Vodolija

Pun mesec u Ovnu vas inspiriše da govorite svoju istinu, Vodolije, posebno sada kada je Merkur, planeta komunikacije, u direktnom hodu. Prirodno ste stimulisani intelektom i lukavim idejama i lakše ćete izraziti svoju nekonvencionalnost tokom ovog lunarnog perioda. „Vodolije mogu doživeti neophodne promene u načinu razmišljanja tokom punog Meseca, što ih čini efikasnijim u komunikaciji. Mogućnosti putovanja bi se takođe mogle pojaviti, nudeći olakšanje od pojačane mentalne aktivnosti “, kaže Markuardt.