Nema sumnje da su društvene mreže promenile način na koji kupujemo – time se bavimo gotovo svakog dana, dok influenseri izbacuju nove trendove i komade 24/7. Pitate se koji je to modni komad koji nose apsolutno svi ovog leta? - Zara svilena haljina.

Njena prva i najviralnija ružičasta verzija uspela je da se rasproda u samo nekoliko dana, a potom je dobila i svoje naslednice u još tri boje pastelnih nijansi ( boja jorgovana, zelena jabuka i svetlo siva).

Roza svilena haljina rasprodata je širom sveta, a sada je dostupna i u beloj boji.
Print Screen/Zara 

Prema podacima Google Shoppinga, samo ove godine su pretrage za „Zara roze slip haljinu“ porasle za 120%, a hešteg #ZaraDressHaul je na TikToku pregledan više od 260 miliona puta.

Ipak, izgleda da će se novom modelu najviše obradovati mlade koje uskoro spremaju venčanje jer nova verzija dolazi u sneg beloj nijansi.

Bela zara haljina Tiktok/@carolineripa

Kako se leto brzo približava, ova svilenkasta haljina stigla je u pravo vreme. Sa svojim prozračnim izgledom i lepršavim materijalom, predstavlja odličan izbor za letnje venčanje, a njene opcije stilizovanja su beskrajne.

Sa šavom ispod grudi koji je ojačan fišbajnom, niskim širokim izrezom, kaišićima i isečenim detaljima na leđima- ova haljina je više od obične satenske slip haljine.

Bez obzira da li želite da podignete svoj izgled na viši nivo uključivši štikle i bisere ili ste radije za bele patike i laneni blejzer, ova haljina je skromna ali i dovoljno luksuzna da odgovara svakom stilu oblačenja.

Zara satenska haljina od sada je dostupna i u beloj boji i savršena je kao zamena za venčanicu.
ZARA