ZARA HALJINA STOJI BAŠ SVAKOJ FIGURI: Žene od stila je već imaju u ormanu, a evo kako je kombinuju ovog proleća

Popularnost Zara svilene haljine u rozoj boji ne čudi nimalo s obzirom na to da laska baš svakoj ženi.

Zara svilena haljina u rozoj boji laska baš svakoj ženi.
Instagram 

Društvene mreže već odavno nisu isključivo mesto razonode, već je reč o bogatoj riznici aktuelnih trendova, a kojima je jednostavno nemoguće odoleti.

Pravi primjer toga je, pored Instagrama, i TikTok koji uveliko diktira sadržaj u našim ormarima, pa tako već danima ne prestaje da se priča o jednoj Zarinoj rozoj haljini, a koja je za kratko vreme postala viralna!

Za haljine često znamo da kažemo da ih baš nikada nije previše u ormaru, ponajviše zato što je reč o modnom komadu koji se istakao kao sjajno rešenje u onim danima kada jednostavno nemamo šta da obučemo. U jednom modnom komadu imamo gotovo pa celi outfit i više ne moramo da 'razbijamo' glavu pitanjem "šta danas obući?".

Pravi hype se stvorio na društvenim mrežama kada je Zara iznedrila slip haljinu u rozoj boji, koja je sjajan spoj minimalističke siluete, svestranog karaktera i elegantnog izgleda.

Pored nijanse koja je idealan izbor za dane pred nama i koja će zasigurno osvežiti svačiji ormar, ovaj model haljine savršeno laska baš svakoj figuri.

Takođe, načini njenog nošenja su brojni, pa je tako u ovim danima dok je još nešto hladnije možete nositi u kombinaciji s belom košuljom ili džemperom koji ćete suziti kaišem.

Zara haljina koja je postala viralna na mrežama TikTok/shoppahollyc

Ukoliko težite stilu po poslednjem trendu onda trk u radnje i nabavite komad za sebe! Do tada, pogledajte kako svilena haljina laska devojkama različitih građa tela:

Zara haljina koja je postala viralna na mrežama Instagram/simplystephjaye

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1