S prvim zracima proleća počela je manija za ružičastom Zara haljinom sa golim leđima i midi dužine.

O njenoj popularnosti najbolje govori preplavljenost na TikToku, zahvaljujući kom je rasprodata u samo nekoliko dana širom sveta.

S obzirom na činjenicu da se zahvaljujući ovoj popularnoj društvenoj mreži našla u trendigu, Zara je odlučila da svoje kupce obraduje modelom u novim bojama! 

Zara haljina koja je postala viralna na mrežama Instagram/simplystephjaye

Tokom vikenda dobili smo insajderske informacije da je haljina ponovo dostupna i to u nežnoj jorgovan boji, kao i elegantnoj smaragdnozelenoj.

Već vidimo da ćemo letnje noći provesti u jorgovan modelu koji će savršeno istaći preplanuli ten.
ZARA 

Već vidimo da ćemo letnje noći provesti u jorgovan modelu koji će savršeno istaći preplanuli ten, dok je smaragdna naš favorit za predstojeće važne događaje poput venčanja i rođendana.

Smaragdna haljina iz Zare je naš favorit za predstojeće važne događaje poput venčanja i rođendana.
ZARA 

Satenske haljine su prethodne dve godine doživele svoju renesansu, a kako se čini ne planiraju da siđu sa modnog trona. Njihov lagani i nežni materijal, te ženstveni kroj čine ih fashion izborom sa kojim ne možete da pogrešite. Ističu figuru na najlepši mogući način, dok istovremeno izgledate elegantno i prefinjeno.

Zara jednobojna plava satenska haljina.
ZARA 

Pored jednobojnih modela, možete se odlučiti i za onaj sa šarenim dezenom, a mi smo trenutno zaljubljeni u smele šliceve, koji ovom modelu dodatno daju na atraktivnosti.

Haljina sa šarenim dezenom, a mi smo trenutno zaljubljeni u smele šliceve.
ZARA 

Takođe, ako se spremate za večernji party, možete da odaberete neki od kraćih modela u jarkoj boji - poput narandžaste - koja je glavni trend za leto 2022.

zara narandžasta haljina.PNG
ZARA 

A ako želite nešto smelije, ova žuta Zara haljina chic kroja će biti vaš prvi izbor.

A ako želite nešto smelije, ova žuta Zara haljina chic kroja će biti vaš prvi izbor.
ZARA