ZARA IMA NOVU NAJLEPŠU HALJINU SEZONE: Modne zavisnice je već poseduju u ormanu, a savršena je za sve prolećne zabave

Zara je izjalovila novu svilenu haljinu u beloj boji za kojom su žene na TikTok-u odlepile.

zarica.PNG
ZARA 

Bele haljine su tradicionalno omiljeni izbor mnogih žena tokom letnjih dana, što i ne čudi jer je reč o komadu odeće koji se uz nekoliko stilskih trikova lako transformiše iz dnevnog u besprekoran večernji izgled.

Mala crna haljina smatra se večnim komadom odeće u koji se uvek isplati investirati, a u toplijim mesecima njena idealna alternativa su beli modeli.

bela zara haljina.PNG
ZARA 

Omiljeni španski high street brend Zara ove je sezone u svoju ponudu uvrstio i malu belu haljinu, koja se od sličnih modela izdvaja jedinstvenim krojem.

Koliko su svilene haljine popularne, govori i Zarina roza prethodnica čiju slavu sada nastavlja bela satenska haljina dugih rukava.Strukturisanog kroja, Zarinoj minijaturnoj satenskoj haljini može se pripisati jedinstvenost sa dugim rukavima i preklopom koji sužava struk i naglašava bokove, a koliko je ona popularna na TikTok-u govori i video u nastavku:

zara bela haljina Tiktok/@georgiedobson

Uz pravilan stajling, ovaj model haljine, po ceni od 3.990 dinara, ove sezone se s lakoćom može nositi od jutra do mraka. To dokazuje i ova koristnica TikTok-a koja je kombinuje uz srebrne modne aksesoare.

zara bela haljina tiktok/@chloe_366

Čini se da su sada svi pogledi prikovani za haljinu iz nove kolekcije, a kako ne biste pogrešili veličinu trebalo bi da znate pravila koja se nalaze na svim Zarinim etiketama.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši