Znate one situacije kada zamislite savršenu haljinu za neku važnu priliku, ali ne možete nigde da je pronađete sem na fotografijama iz magazina ili na Instagramu.

Konačno, u naizgled suludoj potrazi bez kraja nas demantuje Taller Marmo brend koji ove sezone sve reflektore prebacuje na sebe kada su u pitanju modeli haljina za posebne prilike.

Tačno je da ne postoji ništa što modna scena voli više od party haljine, a može se reći da se Taller Marmo brend specijalizovao za luksuzne večernje komade.

Sa svojim izrazito nostalgičnim duhom, Taller Marmo preovladavaju moćni komadi, posebno siluete kaftana koji se vraćaju na odeću, a mnogi se od nas sećaju da su ga nosile slavne dame poput Elizabet Tejlor i Sofije Loren 1960-ih i 70-ih.

Haljine sa perjem su hit proleća.
Instagram 

Iako svaka haljina ima svoju jedinstvenu estetiku – od tonova ukrašenih draguljima i monohromatski neutralnih, do ukrasa sa resama i perjem – sve se mogu pohvaliti ležernim krojem koji lepo pristaje uz telo.

Mnoštvo influenserki i uticajnih ljudi iz sveta mode, se mogu prozvati predvodnicima ovog danas proslavljenog brenda koji je vrlo brzo postao jedini odgovor kada je u pitanju idealna haljina za žurku, a kako ih upravo oni kombinuju pogledajte u nastavku:

Instagram Haljine sa perjem su savršen izbor za večernje izlaske.