Ako se radi o nekom trendu čija popularnost iz sezone u sezonu ne bledi, onda su to zasigurno ženstvene haljine koje obožavaju trendseterke.

U toplijim mesecima naglo raste i popularnost haljina, a one su dosta puta dokazale da su klasik s kojim ne možete da pogrešiti.

Svakako, haljine se mogu nositi cele godine, ali im se naročito radujemo u toplijim danima, u kojima najčešće ne izlazimo iz njih u kombinaciji s npr. neodoljivim espadrilama na punu petu, baletankama, patikama, ravnim ili mule papučama...

U toplijim mesecima naglo raste i popularnost haljina.
Shutterstock 

Haljine su toliko voljene i iz razloga što služe kao komad za ceo outfit u jednom potezu i ostaje nam samo da razmislimo o obući. Ipak, ni to nije težak zadatak s obzirom na to da su ovi omiljeni komadi svestrani i možete ih nositi uz sve što imate u cipelarniku.

Bez obzira na to naginjete li minimalističkom stilu ili zavodljivim modelima koji pokazuju malo kože ili upečatljivim printovima, za svakog postoji model koji će istaći njegov upečatljiv stil.

Iako su pre kombinacije haljina i patika bile veliki "no-no", sad su ove modne kombinacije najpopularnije.

Haljine upečatljivog dezena

Haljine odvažnog dezena nisu ništa novo, ali najnovije varijante imaju statement rukave, voluminozne krojeve i druge upečatljive detalje koji izgledaju neverovatno chic i zavodljivo.

Haljine rebrastog materijala

Rebraste haljine odlično izgledaju i kad ih kombinirate s tenisicama ili ravnim sportskim natikačama, a njihov laskav kroj odgovara svakoj tjelesnoj građi.

Zavodljive haljine s prorezima

Haljine s prorezima doživljavaju svoje zvezdane trenutke pa ako niste imali hrabrosti da isprobate ovakve modele, proleće je pravi trenutak za to!