Do 17. maja svoje kreacije pokazaće sva naša velika imena uz modnog sveta, kao što su: Zvonko Marković i Irena Grahovac, kao i publici takođe dobro poznati kreatori Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie.

Suzanina inspiracija za ovu kolekciju bile su doktorke i medicinske sestre, koje su pokazale veliku hrabrost i požrtvovanost tokom pandemije!

Suzana Perić predstavila novu kolekciju
Kurir/ Damir Dervišagić 

Jedna od naših najuspešnijih kreatorki celo veče je posvetila ovim neustrašivim damama, kao znak zahvalnosti za sve što su uradile protekle dve godine! Tim povodom su na reviji bile direktorka KBC "Bežanijska" kosa Marija Zdravković i dr Danica Grujičić.

Naglasila je, takođe, da će deo kolekcije pokloniti u humanitarne svrhe, i to maturantkinjama iz Zvečanske.

Kurir/ Damir Dervišagić Srpska kreatorka predstavila novu kolekciju

Među manekenkama koje su nosile modele bile su i voditeljka TV Pinka Tijana Stojisavljević i svetski uspešan model Bojana Krsmanović.

Glamuroznu pistu u Kristalnoj dvorani hotela Hyatt Regency krasila je fotelja u obliku usana, koja je stigla sa obezbeđenjem iz inostranstva. Naime, nju je koristila i Bijonse na jednoj od njenih turneja.

Otvaranje revije Suzane Perić: Kad se spoji lepo i korisno, onda to izgleda OVAKO! Kurir