Nikolija oduvek mnoge oduševljava svojim perfektnim ukusom za modu, kao i detaljima kojima upotpunjuje svaki stajling. Tako je bilo i juče na Matinee žurci za čiju je priliku Nikolija odabrala trendi komade.

Od kombinezona u bež boji, preko moderne frizure do sandala sa kaišićima, sve je bilo u koraku sa poslednjim modnim trendovima.

Casual styling sastojao se od kombinezona laganog materijala čija je vezica na struku istakala njenu vitku figuru, a zanimljivi dodaci na rukavima su podigli rukave i učinili ovaj komad prolećnim komadom koji želimo što pre da udomimo u ormanu!

Već je dobro poznato da kombinezone viđamo nekoliko sezona unazad na modnim revijama, na modnoj sceni generalno, i kako se čini ne nazire im se kraj. Razlog zbog kog ih žene vole je veoma jednostavan, a to je da i pored toga što lepo izgledaju, oni su veoma praktični jer su dovoljan komad koji "nosi" celu kombinaciju.

Nikolija Jovanović u kombinezonu.
ATA Images 

Nikolija je kombinezon dodatno začinila jednostavnim belim sandalama sa jednim debljim i jednim tanjim kaišićem. Kompletan izgled upotpunila je Gucci mini torbicom u braon boji i diskretnim nakitom u vidu sata.

Verujemo da ćemo ove sezone ugostiti više kombinezona u naše ormane, a jedan od razloga je i to što ga smatramo "spas u zadnji čas" komadom koji garantuje perfektan styling u 5 minuta.