TRENDI KOMBINEZON KAO SPAS U ZADNJI ČAS: Nikolija ima sjajan predlog kako da styling izgleda SKUPO u 5 minuta

Pravi prolećni stajling Nikolije Jovanović koji ćemo kopirati prvom prilikom!

Pravi prolećni stajling Nikolije Jovanović koji ćemo kopirati prvom prilikom!
ATA Images 

Nikolija oduvek mnoge oduševljava svojim perfektnim ukusom za modu, kao i detaljima kojima upotpunjuje svaki stajling. Tako je bilo i juče na Matinee žurci za čiju je priliku Nikolija odabrala trendi komade.

Od kombinezona u bež boji, preko moderne frizure do sandala sa kaišićima, sve je bilo u koraku sa poslednjim modnim trendovima.

Casual styling sastojao se od kombinezona laganog materijala čija je vezica na struku istakala njenu vitku figuru, a zanimljivi dodaci na rukavima su podigli rukave i učinili ovaj komad prolećnim komadom koji želimo što pre da udomimo u ormanu!

Već je dobro poznato da kombinezone viđamo nekoliko sezona unazad na modnim revijama, na modnoj sceni generalno, i kako se čini ne nazire im se kraj. Razlog zbog kog ih žene vole je veoma jednostavan, a to je da i pored toga što lepo izgledaju, oni su veoma praktični jer su dovoljan komad koji "nosi" celu kombinaciju.

Nikolija Jovanović u kombinezonu.
ATA Images 

Nikolija je kombinezon dodatno začinila jednostavnim belim sandalama sa jednim debljim i jednim tanjim kaišićem. Kompletan izgled upotpunila je Gucci mini torbicom u braon boji i diskretnim nakitom u vidu sata.

Verujemo da ćemo ove sezone ugostiti više kombinezona u naše ormane, a jedan od razloga je i to što ga smatramo "spas u zadnji čas" komadom koji garantuje perfektan styling u 5 minuta.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši