KOJOJ BOLJE STOJI? Nikolija i Kloi ponele isti kombinezon, razlika je samo u jednoj stvari

Nikolija Jovanović je za potrebe snimanja spota za numeru "Ulice" nosila kombinezon koji je pre nekoliko dana obukla Kloi Kardašijan.

Kloi Kardašijan i Nikolija Jovanović
Print Screen/Instagram/Youtube 

Ovo nije prvi put da uočavamo svetske zvezde koje neku kreaciju ponesu samo nekoliko dana posle domaćih. U medijima se često bruji o stajlinzima koje Kim Kardašijan iznese nakon Jelene Karleuše, a ovoga puta je Nikolija glavna tema.

Bilo da se radi o slučajnosti ili ne, jedno je sigurno. Obe su obukle isti kombinezon, a razlika je samo u tome što je Nikolija prva iznela pomenuti outfit.

Naime, pevačica je nedavno izbacila numeru pod nazivom "Ulice" koju je snimila u duetu sa Teya Dorom, mladom umetnicom koja je napisala mnogobrojne hitove. Pesma je stvorena za potrebe drugog dela filma "Južni vetar", a pevačica je u saradnji sa modnim dizajernom Stefanom Orlićem nosila teget kombinezon koji je uparila sa belim korsetom.

Pre pet dana, Kloi je za jednu privatnu proslavu obukla identičan kombinezon, nakon čega se Nikolija oglasila.

- Sve smo prvi radili - poručio je modni dizajner pevačice, sa čime se Nikolija složila.

Iako je pevačica u privatnom žvotu uglavnom u opuštenom izdanju i bez šminke, nema sumnje u to koliko vodi računa kada su scenski stajlinzi u pitanju.

nikolija jovanovic
Print Screen / Instagram 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši