Ako biste morali odabrati jedan odevni predmet koji nikada ne izlazi iz mode, to bi sigurno bila haljina. Njena moć transformacije i modne svestranosti je neverovatna, a uz to omogućuje da u tren oka budete savršeno odeveni za baš svaku priliku.

Ove sezone su trendi mini modeli, jarke boje kao i haljine s prorezima na struku. U nastavku saznajte koje modele morate imati ovog leta...

Haljine u jarkim bojama

Nakon poprilično duge vladavine tamnozelenih haljina na modnu scenu nastupaju one drugih boja. Haljine jarkih boja jedan su od najlepših modnih trendova za 2022. godinu.

Bilo da se radi o modelima maksi dužine, mini ili modelima s izrezima, u trendi bojama poput ružičaste, žute i zelene nijanse graška pružaju onu ekstravaganciju koja je tako privlačna ove sezone.

Ove haljine ne zahtevaju razrađen stil jer su same po sebi dovoljno upečatljive – cipele i torbe u suptilnim bojama biće dobar dodatak. Ali, ako želite da se izdvojite, birajte i dodatke u jarkim bojama.

Mini haljine

U modu se vraćaju 90-e, a s njima i mini haljine iz tog doba. Ono što ih karakterizuhe su vrlo uski modeli, upečatljivi printovi i svetle boje.

Ove haljine koje "grle" siluetu odišu velikom dozom seksepila i predstavljaju suprotnost oversized krojevima koji vladaju modnom scenom već duže vreme. Za potpun stil po uzoru na 90-e kombinujte ih sa sandalama ili cipelama s platformom ili pak sa sandalama s kaiševima.

Haljine s prorezima na struku

Haljine s prorezima suptilno se već duže vremena vraćaju na modnu scenu, a ovoga leta gola koža i te kako je in. One s izrezima na struku stilski su način da istovremeno izgledate elegantno i seksi.

Bilo da se radi o mini ili midi dužini, izrezi sa strane su suptilni i ne previše nametljivi. Stoga je ovaj trend savršen baš za svakoga, bez obzira na godine i oblik tela.