Moramo priznati da trenutni prolećni period odaje utisak vrelih letnjih dana, a sve zahvaljujući prilično visokim temperaturama koje su nas malo iznenadile. Upravo zato nije na odmet da proverite šta se nalazi na policama vaših omiljenih prodavnica i upotpunite kolekciju stilskim novitetima uz koje će topli dani koji su pred nama biti još bolji!

Svaka nova sezona ima svoju 'it' boju, ali ima i onih koje su uvek podjednako poželjne. Tako se sve nijanse roze nameću kao pravi ‘must have’, ali mi ipak glasamo za živopisnu pink varijantu koja ne prolazi nezapaženo.

Pink boja je trend proleća i leta.
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Na primer, ako se odlučite za roze haljinu, to je odevna kombinacija koja je gotova za samo nekoliko trenutaka jer je sama haljina veoma efektna i zahteva minimalan dodatak.

Ipak, ako volite da se poigrate sa modom, nisu isključeni modni dodaci koji iskaču iz okvira i čine kombinaciju malo drugačijom. Pored haljina, tu su i suknje i bluze ili topovi koji se savršeno kombinuju sa malo suptilnijim nijansama, ali ne zalazimo ni od color-block trenda.

Naime, radi se o kombinovanju dve naizgled nespojive boje, a kada je u pitanju roze, narandžasta je izbor sa kojim nema greške. Obožavamo i roze modne detalje u vidu neodoljivih sandala i tašni koje podižu svaki stajling.

Pink tašna podiže svaki stajling.
Instagram 

Ružičaste sandale su bez imalo razmišljanja statement izbor koji se mora naći u svakoj letnjoj garderobi, a kada je u pitanju kombinovanje, nosimo ih sa omiljenim belim komadima, ali i sa raznim dezenima.

Ove sezone vam savetujemo da se prepustite živopisnijim bojama koje će savršeno oslikati vedro prolećno raspoloženje!