Ove sezone jasnije nego ikada shavatamo da ništa nema moć da promeni duh outfita kao vibratne boje, a u modnom svetu već se nazire pregršt dominantnih nijansi koje odišu luksuzom, a Njujorkom su preovladavale dve.

U gradu kontrasta, moda je na visini zadatka. Moda je sveprisutni činilac Njujorka, a ovde svako zna šta želi, što se pretvara u bogatstvo stilova, boja i krojeva, koji oduševljavaju sve ljubitelje ove industrije.

Možda je jedna od najboljih razonoda za one koji su sada tamo, ostati neko vreme stacioniran oko mesta gde se održavaju revije i posmatratii poglede prisutnih i onih koji traže svoj trenutak modne slave, pokušavajući da budu ovekovečeni od strane fotografa ulične mode.

Na trenutak kao da su svi ti ljudi izašli iz serija Seks i grad ili Emili u Parizu. Kao da su svi posetili radnju Manolo Blahnik i kupovali u luksuznoj modnoj kući Bergdorf Goodman.

Prethodnih dana na programu Nedelje mode kao što se moglo očekivati, posetioci su poneli fantastična izdanja u kojima možemo pronaći inspiraciju. Ovoga puta fokus je bio na dve boje – crvenoj i rozoj. Zajedno ili odvojeno, i u različitim nijansama, obe su udahnule život najimpresivnijim i eklektičnim stilovima.

Dok su brojne trendseterke odlučile na monohromatske crvene outfite, druge su je unele u svoja izdanja makar kroz jedna komad - kao što se Kjara Feranji odlučila na crvene čarape.

Ovim trikom igranja boja, najpoznatija influenserka na svetu je razbila crno-beli outfit i zasigurno bila jedna od primećenijih na događaju.

Inspiracije za kombinovanje nikad dosta, a u nastavku koji sledi izdvojili smo najupečatljivija izdanja u crvenim i rozim nijansama koje su osvojile Njujork.

- / Shutterstock Editorial / Profimedia, Suraj Shrestha / ShowBit / Profimedia Njujorškim ulicama su preovladale crvena i roza boja koja će biti dominantna u prolećnoj sezoni.