DUNJA JOVANIĆ U TRENDI BOJI PROLEĆA: Influenserka "paklenu" nijansu nosi na jedan od načina koji ćemo kopirati

Influenserka Dunja Jovanić ponela je trendi narandžastu boju proleću.

Influenserka Dunja Jovanić obukla je trendi narandžastu boju proleću.
Instagram 

Toplije temperature polako osvajaju grad i čini se da je već krenulo sanjarenje o omiljenim kombinacijama za proleće.

Znamo da je važno živeti u sadašnjosti, ali smo takođe i znatiželjni da bacimo oko na modnu budućnost, a već znamo da boje igraju važnu ulogu.

U to ime, već bacamo oko na najležernije trendi boje za omiljenu toplu sezonu.

Popularna influenserka Dunja Jovanić, jedna je od onih devojaka u čijem stilskom izboru uvek uživamo, a skoro sva njena izdanja bismo rado iskopirali.

Dunja Jovanić u trendi narandžastoj boji.
Instagram 

Tako je bilo i juče kada je za dnevnu kombinaciju izabrala komplet u hit boji proleća koja je već osvojila kolekcije u radnjama high street brendova.

Naime, "fashion beba" je na svom Instagram profilu pokazala kako nosi narandžastu boju koju je ukombinovala u trendi izdanje koje je moguće videti na ulicama svetskih modnih metropola.

U modnom svetu ove sezone ciljano se izlazi iz zone komfora, koja je i prošle godine bila dominantna obzirom na pandemiju. A šta će nas najbolje izbaciti iz cipela i vratiti u tople, vibrantne i vesele nijanse poput narandžaste?

Dunja Jovanić u trendi narandžastom kompletu od jakne i šorca.
Instagram 

Ljudi često opisuju narandžstu boju kao svetlu, razdraganu i veselu.

Da ništa nema veću moć da promeni duh odevanja kao što to umeju trendi boje proleća, dokaz je i Dunjin izbor kompleta, s obzirom na to da je za manje od 24 sata skupila skoro 40.000 lajkova.

U nastavku pogledajte kako je Dunja uz trendi komplet jaknice i obula i najpopularniju obuću za topliju sezonu - mokasine i bele čarape koje su prošle godine doživele povratak.

Instagram Dunja Jovanić u narandžastom kompletu od jakne i šorca.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši