S obzirom na to da je serija "Emily in Paris" doživela veliku popularnost, tako nas ni malo ne iznenađuje vest da Lancome lansira limitirano izdanje parfema Idole "Emily in Paris" koje će se bez sumnje posebno dopasti ljubiteljima ove popularne serije.

Parfem je deo Lancome x Emily in Paris kolekcije i predstavljen je u novoj bočici koja je ukrašena srcem i Ajfelovim tornjem.

Prefinjena, ali besprekorno moderna, parfemska voda Idole daje svojim nosiocima nepokolebljivu snagu da se usude da sanjaju velike snove. Ovaj svež i čist miris neprestano se razvija tokom dana, dodajući privlačne cvetne note, okrepljujuće citruse i beli mošus.

Kolekcija For the Love of Paris inspirisana je gradom ljubavi i francuskim Je Ne Sais Quo, kao i Emilinim besprekorno zabavnim savremenim stilom. Pakovanje ograničenog izdanja krasi omiljena maskota Emili i pariski dodir na svakom komadu kolekcije. Sada možete odabrati svoje omiljene Lancome komade i kreirati pariski izgled inspirisan glavnom junakinjom popularne serije.

Lancome Idole Emily in Paris 2022 je chypre-cvetni miris za žene, senzualan i romantičan, topao i strastven, naglašen buketom voćnih, ružičastih i citrusnih akorda, kao i mekim svežim, cvetnim i puderastim tonovima.

Miris se otvara citrusnim i voćnim gornjim notama bergamota, kruške i ružičastog bibera. Cvetno srce otkriva note turske ruže, dok parfemsku kompoziciju upotpunjuju duboke začinske note mošusa i vanile.