Svake godine čuvena The Fragrance Foundation, njujorška organizacija posvećena promovisanju parfemske umetnosti dodjeljuje nagrade za najbolje parfeme godine.

Reč je o prestižnim titulama podeljenim u različitim kategorijama istaknutih mirisnih senzacija koje su osvojile žene širom sveta.

Ove godine titulu parfemskog Oskara za najbolji ženski parfem u 2021. godini u kategoriji Women’s Prestige osvojio je parfem Giorgio Armani My Way, senzualan miris jedinstvene kompozicije koja osvaja na prvu.

Ovaj intrigantan parfem kreiran je s idejom povezivanja i otkrivanja novih iskustava u svetu koji se otvara pred nama.

Sinonim elegantne ženstvenosti

Novo, uzbudljivo poglavlje ženstvenosti predstavljeno je nežnim parfemskim buketom belog cveća u bočici dizajniranoj u obliku talismana kao simbolu sveta povezanog egzotičnim notama iz različitih zemalja.

Giorgio Armani My Way parfem je proglašen najboljim mirisom u 2021. godini.
Instagram 

Cvetni buket otvara se prozračnim spojem bergamota i egipatskog cveta narandže uz blistave note tuberoze i indijskog jasmina u samom srcu parfema, a završni pečat mirisnoj eleganciji daju vibrantna cedrovina iz Virdžinije i senzualna vanila s Madagaskara.

Elegantan, uzbudljiv i odvažan – Giorgio Armani My Way parfem je koji vas poziva na autentično mirisno putovanje.

Da biste uvek mirisali savršeno, važno je da znate na kojim mestima čuvati parfem kako biste mu produžili rok trajanja, kao i male trikove uz koje ćete mirisati ceo dana.