Od svih naših svakodnevnih kozmetičkih proizvoda, parfem predstavlja nešto daleko ličnije. Verovatno već znate da jedan parfem neće isto mirisati na dve osobe, koliko god one slične bile. Hemija našeg tela je sasvim jedinstvena, pa samim tim, na jedinstven način obrađuje sve sastojke koje parfem sadrži, pretvarajući ih u alhemiju nota i mirisa, koji nas opijaju, mame, privlače i obaraju sa nogu.

Takođe, miris igra važnu ulogu u igri zavođenja, te nije na odmet da parfem bude dugotrajankao i da znate koje to note najviše privlače muškarce. Ako si među strastvenim ljubiteljkama parfema i misliš da tvoja kolekcija izmiče kontroli, ova TikTok zvezda ima dovoljno mirisa da može parirati i najopremljenijim drogerijama.

Ženski parfem igra važnu ulogu u igri zavođenja, te nije na odmet znati koje to mirisi najviše privlače muškarce.
Freepik/ freepic.diller 

Ranije ove godine postala je viralna kada je svojim pratiocima prikazala stotine bočica parfema koje poseduje u svojoj kolekciji.

@hebesy

Why do guys love the sweet perfumes? #perfumetiktok#perfume#sweetperfume#blackopium#ysl#goodgirl#arianagrande#sweetlikecandy#fragrance

♬ use this sound if your gay -

U videu koji je pregledan više od 3,7 miliona puta, žena je otkrila da od stotine mirisa koje ima postoje samo tri kojima muškarci ne mogu odoleti. Napisala je: "Kada imate ogromnu kolekciju parfema, ali momci priznaju samo ova tri."

1. Black Opium, YSL

Prvi je Black Opium Yves Saint Laurenta. Ovaj parfem je favorit mnogih devojaka i ima osnovne note kafe i pačulija koje nadograđuju svetliji miris kruške i mandarina.

2. Good Girl, Carolina Herrera

Drugi parfem koji ističe ova obožavateljka skupih mirisa nije tako razvikan kao Black Opium. Reč je o mirisu njujorške modne kuće Carolina Herrera. Njihov parfem Good Girl ima note bobičastog voća i jasmina s drvenim podtonom. Da ne spominjemo dizajn koji izgleda kao pravi ukras svakog toaletnog ormarića.

Carolina Herrera Good girl parfem muškarci obožavaju da osete na ženama.
screenshoot/ jasmin parfimerija 

3. Sweet Like Candy, Ariana Grande

Treći parfem koji je dobio pohvale u videu je Sweet Like Candy miris Ariane Grande - koji je dostupan u drogerijama. Gornje note su kupina, kruška i bergamot; dok su bazne note vanile i kašmir. Štaviše, i drugi su spomenuli kako su imali slično iskustvo s parfemom Ariane Grande.

Parfem Ariane Grande Sweet Like Candy spada u top tri parfema koje muškarci vole da osete na ženama.
screenshoot/fragrantica.com/