Zimski stil oblačenja je obično prepoznatljiv po slojevitosti, tamnijim i neutralnim bojama, ali postoje boje koje ceo stajling mogu učiniti luksuznijim.

Bez obzira da li se bazirate na svetlim tonovima ili vibrantnom koloritu, možete izgledati podjednako luksuzno u oprečnim nijansama.

Mnogi dizajneri poslednjih godina predlažu ženama da osveže svoje zimske kombinacije bojama koje odišu luksuzom i elegancijom.

Ipak, prilično je teško uspešno kombinovati boje prilikom odevanja na pravi način, a jedino dobri rezultati u ovom poduhvatu mogu doneti primećen stajling.

Usled toliko trendi vibrantnih boja, poput zelene, roze, lila i narandžaste, težak deo predstavlja sklapanje ovih nijansi zajedno.

ove sezone modnim kombinacijama dominiraju vedre boje
Shutterstock 

Postojeća pravila nemaju baš uvek smisla, što sve ovo čini još težim za razumeti. Podsetimo se samo tradicionalnog verovanja da roze i crveno ili roze i zeleno nikako ne idu zajedno, a na primetima svetskih trendseterki jasno vidimo da to nije baš tako.

Važno je samo ne dopustiti da ovaj trend bude veći od vas i na taj način vas obeshrabri, jer smo upravo tu da vas upoznamo sa pravilima koje kombinacije boja čine stajling luksuznijim.

Plava + braon

Lila + bela

Crna + zelena

irina obožava mix crbe i zelene boje
Ulices Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Narandžasta + zelena

Narandžasta + siva

Lila + zelena