Ako bismo morali da izaberemo još jednu boju osim crne koja je večna, to je onda definitivno bela. Sa svakim godišnjim dobom joj se iznova vraćamo, kombinujemo na različite načine, a rezultat je uvek fenomenalan.

Belu boju smo zavoleli kao onaj svetliji deo minimalističke, klasične i mnogima omiljene crno-bele kombinacije boja.

Nakon što je osvojila trendseterke i obožavateljke jednostavnih komada i kombinacija, bela je prerasla i granice minimalizma, pa je postala jedan od najpopularnijih trendova koji će u 2022. godini da osvoji svaki ormar i stil.

Beli komadi daće vam dozu ženstvenosti koja vam je potrebna, dok će, sa druge strane ubiti monotoniju svakog vašeg stajlinga.

Belu boju smo zavoleli kao onaj svetliji deo minimalističke i klasične kombinacije boja.
Instagram 

Bilo da tražite inspiraciju za novu poslovnu ili ležernu vikend uniformu ili idealnu kombinaciju za svečane prilike, sa belom bojom ne možete da pogrešite.

U snežno belim kombinacijama modni dodaci u bojama metala ili u crnoj boji dodatno će da naglase njenu sofisticiranu stranu.

A ukoliko želite da se poigrati, i da beloj dodate malo boje, istražite različite modne dodatke u najluđim bojama i dezenima, a u galeriji pogledajte na koje sve načine možete nositi belu ove sezone.

Instagram Beli odevni komadi daju dozu ženstvenosti, dok s druge strane ubijaju monotoniju svakog stajlinga.