Dolaskom toplih dana potrebna je posebna inspiracija da svaki dan izgledate stilizovano i moderno na poslu. Jako je teško ispoštovati i vreme i udobnost, da samo jednog dana shvatimo da u krug vrtimo 3 najudobnije letnje haljine.

 A ipak, tu je i kancelarijski dres kod koji treba ispoštovati i izgledati poslovno i moderno svakoga dana.

Šik šorts

Dok obavljamo obaveze po gradu, za naš ten nema boljeg rešenja od šik šortseva koje ćemo prošetati ulicama. Kratke šortseve je nepristojno nositi u kancelariji, ali zato su nam dizajneri podmetnuli ideju - bermude. Boho motivi ili jarke jednobojne nijanse ulepšaće vam svaku kombinaciju. Možete ga kombinovati sa širokim košuljama ili uskim majica i topovima, a pritom vam i ostavlja potpunu slobodu u izboru obuće – savršeno se uklapa i uz ravne sandale i uz štikle.

bermude
Print Screen/Stradivarius 

Midi haljina

Sa haljinom nikada ne možete pogrešiti, a i ne morate da razbijate glavu oko uklapanja gornjeg i donjeg dela odeće. Nekad je najjednostavniji i najbolji izbor, a upravo to nam dokazuje i midi haljina. Nju je najlepše upariti sa jednostavnom ogrlicom i svojim go to naočarama, i spremni ste za grad. Printove menjajte po raspoloženju, a onaj “midi” deo će dopustiti vašim nogama da dišu, a opet ih zaštiti od jakog sunca ukoliko niste sa sobom poneli kremu sa spf-om.

midi haljina za leto
Print Screen/Zara Zara 6,590 RSD

Lagani kombinezon

Najbolja alternativa haljinama su uvek kombinezoni. I dalje ne morate da razbijate glavu oko uklapanja odeće, a ne morate da pazite kako sedite. Pamučni kombinezoni uvek idu najbolje uz patike, dok neki elegantniji materijali poput viskoze i svile mogu lepo da izgledaju i uz visoke potpetice i ravne sandale. Ukoliko vam se čini da vam je kombinacija previše jednostavna, kombinezonu možete dodati i neki kaiš ili pojas, a za leto su pleteni detalji uvek najbolja opcija.

kombinezon za leto
Stradivarius.com Kombinezon sa printom, Stradivarius, cena: 2,290 dinara

Papuče sa niskom štiklom

Ako vam je u patikama previše vruće, a ravne sandale ne podnosite, vreme je da isprobate papuče sa manjom štiklom. Dozvoliće vam da se krećete gradom brzinom koja vam je potrebna da obavite sve što ste tog dana naumili, a opet ćete izgledati kao da ste krenuli u šetnju sa drugaricom.Više nego ikada ranije imamo pregršt izbora modela i boja koje možete sa lakoćom uklapati.

papuce na stiklu
Print Screen/Zara Zara papuče 3,290 RSD

Velika torba

Tokom toplijih dana, gde god da krenemo, uvek nam je potrebno baš dosta stvari. Što su nam džepovi prazniji to su nam torbe punije, i ogromne torbe su sve što nam treba. To mogu biti i elegantniji cegeri, torbe za plažu, torbe od pruća koje su neizostavan aksesoar leti ili eko cegeri.

torba od pruca
Freepik