U potrazi ste za novom torbom? Samo da znate da su ove sezone opet najveći hit torbe od fine tkanine, slame i rafije. Korpice i ove godine osvajaju devojke širom sveta. Iako se njihova estetika jasno odnosi na modu na plaži, možete ih svakodnevno nositi – ovaj trik koriste sve modne blogerke.

Slama i rafija više nisu rezervisane samo za modu za plažu, već su i te kako ušetale u svakodnevni stil, a krajem proleća i čitavog leta one su ključni deo svakodnevnih street style varijanti.

Čuveni brend Bottega Veneta tako je predstavio papuče s ovakvim detaljima za koje se procenjuje da će dominirati tokom leta 2021, ali nikako se ne smemo zaustaviti na obući .

bottega veneta papuče
Bottega Veneta 

Slamnate torbe su oduvek važile za trendi aksesoar koji čini da se na plaži osećamo kao zvezde, a sada su dopuštene i daleko od obale. Proteklih godina imali smo priliku da vidimo veliki broj različitih modela, oblika i veličina, pa tako možete pazariti slamnatu torbicu s elementima džinsa, tkaninama ukršanim tufnicama i brojnim drugim motivima, u različitim bojama.

Ukoliko već posedujete pletenu torbu od slame, možete je vrlo lako i povoljno osvežiti zanimljivim detaljima poput privezaka, kićanki, marame.