MODNI ZNALCI SU ODUŠEVLJENI NJENIM STILOM: Aleksandra Jeftanović je dokaz da klasika nikada ne izlazi iz mode

Odabir koji je voditeljka napravila, dokazao je da klasična elegancija stil, koji nikada neće izaći iz mode.

Instagram

Lepotu koju joj karakterišu izrazito crna i duga kosa i tamnobraon oči, voditeljka Aleksandra Jeftanović privatno dodatno ističe neupadljivom garderobom jednostavnih boja.

Komadi odeće koje bira su obično statement, nekada iznenadi i nekim vrlo upadljivim komadom, kao što je to bio slučaj pre nekoliko nedelja kada je obukla blejzer u zelenoj boji.

Modni odabir Aleksandre Jeftanović sada je privukao neverovatno veliku pažnju, jer je voditeljka u more trendova vratila klasičnu eleganciju i još jednom pokazala da je jednostavna klasika, najbolji i nepogrešiv izbor. 

Naime, izabrala je neverovatno trendi odelo u sivoj boji sa plavim detaljima koji daju dodatnu dozu ležernosti i šmeka. Ono što je svakako oduševilo jeste što je u pitanju komplet odelo koje se sastoji od pantalona, sakoa i prsluka za koji se većina ne odlučuje da nosi.

Outfit je dodatno ukrasila kraljevsko plavim cipelama sa zanimljivom cirkonskom šnalom za obuću u obliku mašne koja je ovaj dečački izgled potpuno transformisala u trendi girly kombinaciju.

Nakon višegodišnje pauze voditeljka Aleksandra Jeftanović oduševila je domaću publiku i ponovo se vratila na "male" ekrane. Posle prvog porođaja još vrlo kratko je radila na televiziji, a onda se povukla i napravila veliku pauzu, a sada rame uz rame sa svojim kolegom Boškom Jakovljevićem dokazala da su bili i ostali omiljeni voditeljski par svih vremena.

Ono što su svi primetili jeste da se Aleksandra, s godinama, uopšte nije promenila, već je njena lepota još više došla do izražaja.