KOJOJ BOLJE STOJI? Dua Lipa u minijaturnom bikiniju koji je pre nje nosila KARLEUŠA! Malo toga su ostavile mašti

Jelena Karleuša pohvalila se na Instagramu da ju je iskopirala svetska pop zvezda Dua Lipa, ponevši isti kupaći kostim kao ona.

Instagram

Jelena Karleuša važi za jednu od najvećih modnih ikona na domaćoj sceni, ali nije retkost da je i poznate svetske zvezde kopiraju.

Tako smo imali prilike da Sofiju Vergaru vidimo u istoj haljini koju je ponela Jelena, kao i rijaliti zvezdu Kristin Kvin kojoj je pevačica poslužila kao inspiracija.

I ovog puta ju je iskopirala još jedna poznata dama, a u pitanju je Dua Lipa, ponevši isti kupaći kostim koji je Jelena ponela nekoliko nedelja pre nje.

Naime, Karleuša je pre nekoliko nedelja pozirala u oskudnom pletenom bikiniju, koji naglašava sve njene atribute, a sada je to učinila i Dua Lipa.

Instagram 

Ona je objavila Instagram stori na kome su fotografije nje i Due Lipe u pomenutom kupaćem kostimu i postavila pitanje „Kojoj bolje stoji“.

Podsećamo, Jelena je pre nekoliko meseci bila poprilično glasna kada je u pitanju ova britanska pevačica kosovskog porekla. Dua je propagirala „Veliku Albaniju“, na šta Karleuša nije ostala imuna, a o njenom odgovoru su pisali i svetski mediji.

S obzirom na to da Jelenu prate i svetske zvezde, koje su je više puta kopirale, fanovi su sigurni da Dua nije slučajno izabrala bikini koji je Karleuša ponela mesecima ranije.

U galeriji u nastavku teksta pogledajte fotografije pa sami procenite koja pevačica je izazovnija, a potom glasajte kome bikini bolje stoji.

Instagram Dua Lipa i Jelena Karleuša

Kome po vašem mišljenu bolje stoji kupaći kostim Jeleni Karleuši ili Dua Lipi?

Anketa

Kome bolje stoji pleteni bikini Jeleni Karleuši ili Dua Lipi?

Glasalo je 35 korisnika